Esport

Spil, smil og sved på panden. Esport kan mere end du tror og nu kan du for første gang opleve denne fremadstormende foreningsaktivitet på Landsstævnet.

Oplev esport for første gang til et landsstævne!

Mærk fællesskabet, tag udfordringen op, og lær hvordan sundhed og bevægelse faktisk indgår i esporten, når denne dyrkes som foreningsaktivitet rundt om i hele Danmark.

Esport i én hal

Læg vejen forbi vores Esportshal, som vi har fyldt med sjove og spændende aktiviteter, som alle kan prøve uanset niveau og alder.

Hallen ligger lige midt i Landsstævnecentrum og har åbent:

  • Torsdag fra kl. 10:00-15:00
  • Fredag fra kl. 10:00-22:00
  • Lørdag fra kl. 10:00-22:00

Sammen med vores IT-partner Elgiganten har vi sørget for toptunet udstyr, og alt hvad der hører gaming-verdenen til, og lokale foreninger vil stå klar til at vise, fortælle og gøre dig klogere på foreningssporten.

Vidste du for eksempel, at Svendborg Kommune er hjemsted for hele 6 esportsforeninger? Du kan møde flere af dem til Landsstævnet.

Kom og prøv

Mange af de aktiviteter du vil finde i hallen er lige til at gå til og kræver ingen forhåndstilmelding. Hvis du har landsstævnebillet, skal du bare møde op og så har vi sørget for udstyr, kyndig vejledning og en sjov oplevelse.
Der vil dog være nogle aktiviteter som kræver tilmelding af enkeltpersoner eller hold. Men det klares på selve dagen - så mød op og gør dig klar til en oplevelse!

Følg med

Husk at tilmelde dig DGI Nyhedsbrev, så du ikke går glip af de seneste nyheder om DGI, Landsstævnet og alle de spændende idrætter, du kan deltage i til L2022.

Tilmelding

Når du tilmelder dig Landsstævnet, kan du tilmelde dig idrætsaktiviteter også. Skal du med? 

Gå til tilmeldingsside