Gravel

Vil du cykle en tur med fokus på oplevelser? Så besøg os i Outdoor-området under L2021

Social ride, eventyr og sjov

På gravelturene cykler vi på en god blanding af grusstier og landeveje. Der er fokus på eventyrs- og oplevelsesaspektet, og vi cykler for hyggens skyld og for at nyde turen.

Alle der har mod på en rutelængde på ca. 50 km kan være med – uanset hvilken type cykel du har.

Guidede ture

For alle, som enten har kendskab til gravel eller ønsker at prøve gravel, tilbyder vi forskellige guidede ture ud fra Svendborg. Der bliver én tur hver dag.

Mødested bliver Outdoor-området ved Christiansminde, og ruterne bliver ca. 50 km – på stier og veje mod Midtfyn, Faaborg og Nyborg. Turene slutter ligeledes i Outdoor-området, hvor der bliver god mulighed for at prøve andre outdoor-aktiviteter – eller bare hygge sig.

Tour de Nyborg

Med Tour de France bliver der cykelfest i Danmark lørdag den 3. juli, og Cykling på Landsstævnet 2021 inviterer til deltagelse på en legendarisk tur Svendborg – Nyborg (tur – retur). Kom med på turen til målgangen af Tour de France anden etape.

Ja, turen er selvfølgelig også for dig, der cykler gravel, så vi finder småvejene og omvejene til Nyborg specielt til dig.

Tour de France...

Vi arbejder ihærdigt på at få rettigheder til at vise Touren på storskærm, så vi kan skabe en fantastisk stemning.

Cykelopbevaring

Vi arbejder på at kunne tilbyde aflåst cykelparkering til din cykel. 

Følg med

Vi planlægger i øjeblikket flere typer events, hvor man kan prøve kræfter med cykling, så hold dig opdateret på denne side. De fleste cykelaktiviteter kræver tilmelding.

Husk også at tilmelde dig DGI Nyhedsbrev, så du ikke går glip af de seneste nyheder om DGI, Landsstævnet, cykling og alle de andre spændende idrætter, du kan deltage i på L2021.

Tilmelding

Tilmeldingen til Landsstævnet og alle aktiviteter åbner 2. november 2020 her på l2021.dk