Idræt for seniorer

Sæt hjernen på prøve, og få sved på panden!

Masser af mulighed for seniorer!

Du kan tilmelde dig Idræt for seniorer under Landsstævnet og være aktiv i forskellige workshops, deltage i senior-aftenfesten med spisning og dans på Gymnastikhøjskolen i Ollerup fredag aften (kræver tilmelding), deltage på SMART-landsholdet lørdag eftermiddag på det store landsstævnestadion (kræver tilmelding) og i øvrigt nyde Landsstævnet i Svendborg. 

Eller hvad med at tage på en udflugt i oplandet, en tur på Ø-hop med færgen Helge eller på én af de guidede ture til seværdigheder i Svendborg by?

Idrætsaktiviteter til L2021

Mange idrætter udbyder kom og prøv-aktiviteter for seniorer! Og andre aktiviteter tilbyder turneringer og opvisninger, der kræver tilmelding. For eksempel spilles der Bowls, Bordtennis, Krolf og Krocket og der er Dans & Musik i Ollerup: der er Petanque, Tennis og Volleyball samt Håndbold og Fodbold i landsstævnecentrum og en lang række workshops med Gymnastik og Fitness - også i landsstævnecentrum.

Og ikke mindst er der mange frilufts- og vandaktiviteter i Christiansmindeområdet.

Følg med

Husk at tilmelde dig DGI Nyhedsbrev, så du ikke går glip af de seneste nyheder om DGI, Landsstævnet og alle de spændende idrætter, du kan deltage i på L2021.

Tilmelding

Tilmeldingen til Landsstævnet og alle aktiviteter åbner 2. november 2020 her på l2021.dk