Landevejscykling

Cykling på landevej er effektiv motion og populært hos både mænd og kvinder. Vi klikker i pedalerne til DGI Landsstævne 2021

Cykling, samvær og sus i håret

Dyrk sammenholdet og sved med andre ryttere på asfalten ved Svendborg.

Oplev, overhal og overrask dig selv

DGI Cykling byder hver dag på en tur rundt i det smukke sydfynke landskab, hvor vi viser dig, hvad landevejscykling har at byde på for begyndere og let øvede.

Alle aktiviteter kommer til at foregå med start fra Outdoor-området i Christiansminde, hvor alle outdoor aktiviteterne har ’base’. Vi lover, at du får det sjovt og en masse flotte ture i samvær med andre, der brænder for cykling.

Workshops

Der kommer hver dag til at køre spændende og relevante cykelworkshops i Outdoor-området. Til alle workshops vil engagerede og dygtige instruktører sikre en super oplevelse.

Social rides

Prolog: Allerede torsdag planlægger vi en tur rundt i Svendborg, ad små veje mod Faaborg og hjem langs kysten.

Kongeetaper: Fredag og lørdag arrangerer vi social rides på naturskønne ruter omkring Svendborg. Der bliver både lange og korte distancer – Tåsinge, Langeland og Sydfyn har meget cykelglæde at byde på. 

Guidede oplevelsesture

Med start ved Outdoor-området tilbyder vi guidede cykelture med oplevelser, hygge og socialt samvær i højsædet. Dedikerede holdkaptajner vil sammen med de tilmeldte cykle ture i omegnen af Svendborg. Her kan du være med på helt almindelige cykler, elcykler, citybikes eller hvilken som helst anden cykel. Alle kan være med.

Tour de Nyborg

Når Tour de France starter i Danmark i 2021 - samme weekend som Landsstævnet, er der dømt cykelfest i Danmark. Cykling på Landsstævnet 2021 inviterer til deltagelse på en legendarisk tur Svendborg – Nyborg (tur – retur). Kom med på turen til målgangen af Tour de France anden etape, når Landsstævnet inviterer til Danmarks største social ride! Skal du se, når rytterne kommer i mål i Nyborg? Du skal naturligvis selv cykle derhen!

Tour de France...

Vi arbejder ihærdigt på at få rettigheder til at vise Touren på storskærm, så vi kan skabe en fantastisk stemning.

Cykelopbevaring

Vi arbejder på at kunne tilbyde aflåst cykelparkering til din landevejscykel.

Følg med

Vi planlægger i øjeblikket flere typer events, hvor man kan prøve kræfter med cykling, så hold dig opdateret på denne side. De fleste aktiviteter kræver tilmelding.

Husk også at tilmelde dig DGI Nyhedsbrev, så du ikke går glip af de seneste nyheder om DGI, Landsstævnet, cykling og alle de andre spændende idrætter, du kan deltage i på L2021.

Tilmelding

Tilmeldingen til Landsstævnet og alle aktiviteter åbner 2. november 2020 her på l2021.dk