MTB

Vil du have oplevelser og udfordringer i naturen? Så besøg os i Outdoor-området under L2022

Styrke, sving og natur

På DGI Landsstævne 2022 kan du prøve at køre MTB og træne din teknik, styrke og udholdenhed i varieret terræn og skøn natur, når der holdes workshops for begyndere og let øvede. Du kan også komme ud og opleve de lokale spor - selvfølgelig med hygge og gode grin undervejs!

Alle MTB aktiviteter starter i Outdoor-området i Christiansminde. Her møder du med garanti mange andre med passion for MTB. Turene slutter også i Outdoor-området, hvor der bliver god mulighed for at prøve andre outdooraktiviteter – eller bare hygge sig.

Mere information om alle vores aktiviteter opdateres løbende i programmet nedenfor.

Teknikworkshops

Glæd dig til spændende teknikworkshops målrettet begyndere og let øvede med forskellige temaer. Vores instruktører guider dig godt igennem det hele.

Guidede ture

Street Tour: Allerede torsdag kan du opleve alt det bedste fra Svendborg på MTB - 25-45 km.

Fredag og lørdag tilbyder vi forskellige guidede ture ud til populære mountainbikeområder/-spor rundt om Svendborg – én af turene bliver ’Thurø rundt’, en skøn tur primær på grønne og blå spor og grusveje, hvor alle kan være med.  

Cykelopbevaring

Vi arbejder på at kunne tilbyde aflåst cykelparkering til din MTB. 

Følg med

Vi planlægger i øjeblikket flere typer events, hvor man kan prøve kræfter med cykling, så hold dig opdateret på denne side. De fleste cykelaktiviteter kræver tilmelding.

Husk også at tilmelde dig DGI Nyhedsbrev, så du ikke går glip af de seneste nyheder om DGI, Landsstævnet, cykling og alle de andre spændende idrætter, du kan deltage i på L2022.

Tilmelding

Tilmeldingen til Landsstævnet og alle aktiviteter åbner i efteråret 2021 her på L2022.dk.