Kajak

Padler, pagajer og bølgebrus! Rammerne i Christiansminde i Svendborg er perfekte til at prøve kræfter med spændende aktiviteter på vandet, når DGI Landsstævne går i luften.

Kom og prøv

Mød op i fantastiske omgivelser ved Christiansminde, og prøv en havkajak eller måske et SUP-board. Du behøver ikke at tilmelde dig til Kom og prøv-aktiviteterne, men du skal selvfølgelig have en landsstævnebillet. 

Workshops

Krydr dit Landsstævne med fantastiske ture rundt til forskellige destinationer. Det kunne for eksempel være en tur rundt om Thurø for de mere erfarne roere. Eller hvad med en tur helt til Skarø? Eller en tur, hvor du kan nyde Svendborg fra vandsiden. Der er også mulighed for at prøve den nye bådtype surfski, der er hurtig at få op i fart og nem at surfe i bølger på. Eller tag med ud og pluk muslinger og tilbered dem tilbage i outdoorcampen. 

Er du nyligt frigivet i din foreningen, så tag klubkammeraterne med og prøv for eksempel begynderturen af.

Har du lyst til at prøve kræfter med SUP og yoga har du også mulighed for det.

Ved alle aktiviteter står der uddannede instruktører klar til at introducere til aktiviteten, og skal du på vandet, vil du blive instrueret i regler og sikkerhed.

Krav: Almindelige svømmefærdigheder samt min. 15 år. Og færdigheder svarende til DGI Havkajak Roer 1.

Tilmelding

Tilmeldingen til 4-dages billetter lukkede 20. april, men du kan stadig nå at købe en endagsbillet til fredag eller lørdag:

40584 L2022 Endagsbillet 1567x250_turkis.png