Landevejscykling

Cykling på landevej er effektiv motion og populært hos både mænd og kvinder. Vi klikker i pedalerne til DGI Landsstævne 2022

Cykling, samvær og sus i håret

Dyrk sammenholdet og sved med andre ryttere på asfalten ved Svendborg.

Oplev, overhal og overrask dig selv

DGI Cykling byder hver dag på en tur rundt i det smukke sydfynske landskab, hvor vi viser dig, hvad landevejscykling har at byde på for begyndere og let øvede.

Alle aktiviteter kommer til at foregå med start fra Outdoor-området i Christiansminde, hvor alle outdoor aktiviteterne har ’base’. Vi lover, at du får det sjovt og en masse flotte ture i samvær med andre, der brænder for cykling.

Alle turene har oplevelsen i fokus og handler om det sociale - der er derfor ikke løb, hvor det handler om at komme først i mål.

Workshops

Der kommer hver dag til at køre spændende og relevante cykelworkshops i Outdoor-området. Til alle workshops vil engagerede og dygtige instruktører/oplægsholdere sikre en super oplevelse.

Social rides

Prolog: Allerede torsdag planlægger vi en tur rundt i Svendborg og ad små hyggelige veje i det Østfynske. 

Kongeetaper: Fredag og lørdag arrangerer vi social rides på naturskønne ruter omkring Svendborg. Der bliver både lange og korte distancer – Tåsinge, Langeland og Sydfyn har meget cykelglæde at byde på. 

Guidede oplevelsesture

Med start ved Outdoor-området tilbyder vi guidede cykelture med oplevelser, hygge og socialt samvær i højsædet. Dedikerede guider vil sammen med de tilmeldte cykle ture i omegnen af Svendborg. Her kan du være med på helt almindelige cykler, elcykler, citybikes eller hvilken som helst anden cykel. Alle kan være med.

Cykelopbevaring

Der bliver mulighed for almindelig parkering af cykler i området. Der bliver ikke aflåst cykelparkering og parkering/opbevaring sker på eget ansvar. 

Følg med

Vi planlægger i øjeblikket flere typer events, hvor man kan prøve kræfter med cykling, så hold dig opdateret på denne side. De fleste aktiviteter kræver tilmelding.

Husk også at tilmelde dig DGI Nyhedsbrev, så du ikke går glip af de seneste nyheder om DGI, Landsstævnet, cykling og alle de andre spændende idrætter, du kan deltage i til L2022.

Tilmelding

Tilmeldingen til Landsstævnet og alle aktiviteter åbner 1. november 2021 her på L2022.dk.