MTB

Vil du have oplevelser og udfordringer i naturen? Så besøg os i Outdoor-området under L2022

Styrke, sving og natur

På DGI Landsstævne 2022 kan du køre MTB i varieret terræn og skøn natur. Du kan komme ud og opleve de lokale spor - selvfølgelig med hygge og gode grin undervejs!

Alle MTB aktiviteter starter i Outdoor-området i Christiansminde. Her møder du med garanti mange andre med passion for MTB. Turene slutter også i Outdoor-området, hvor der bliver god mulighed for at prøve andre outdooraktiviteter – eller bare hygge sig.

Mere information om alle vores aktiviteter opdateres løbende i programmet nedenfor.

Workshops

Der kommer hver dag til at køre spændende og relevante cykelworkshops i Outdoor-området. Til alle workshops vil engagerede og dygtige instruktører/oplægsholdere sikre en super oplevelse.

Guidede ture

Street Tour: Allerede torsdag kan du opleve alt det bedste fra Svendborg på MTB - ca. 30 km.

Fredag og lørdag tilbyder vi forskellige guidede ture ud til populære mountainbikeområder/-spor rundt om Svendborg – skønne ture primært på grønne og blå spor og grusveje, hvor alle kan være med.  

Cykelopbevaring

Der bliver mulighed for almindelig parkering af cykler i området. Der bliver ikke aflåst cykelparkering og parkering/opbevaring sker på eget ansvar. 

Tilmelding

Tilmeldingen til 4-dages billetter lukkede 20. april, men du kan stadig nå at købe en endagsbillet til fredag eller lørdag:

40584 L2022 Endagsbillet 1567x250_turkis.png 

Se, hvor fedt det er:

Vi kan kun vise dig vores video-indhold, hvis du accepterer marketing-cookies. Ret dine cookie-indstillinger