MTB

Vil du have oplevelser og udfordringer i naturen? Så besøg os i Outdoor-området under L2022

Styrke, sving og natur

På DGI Landsstævne 2022 kan du køre MTB i varieret terræn og skøn natur. Du kan komme ud og opleve de lokale spor - selvfølgelig med hygge og gode grin undervejs!

Alle MTB aktiviteter starter i Outdoor-området i Christiansminde. Her møder du med garanti mange andre med passion for MTB. Turene slutter også i Outdoor-området, hvor der bliver god mulighed for at prøve andre outdooraktiviteter – eller bare hygge sig.

Mere information om alle vores aktiviteter opdateres løbende i programmet nedenfor.

Workshops

Der kommer hver dag til at køre spændende og relevante cykelworkshops i Outdoor-området. Til alle workshops vil engagerede og dygtige instruktører/oplægsholdere sikre en super oplevelse.

Guidede ture

Street Tour: Allerede torsdag kan du opleve alt det bedste fra Svendborg på MTB - ca. 30 km.

Fredag og lørdag tilbyder vi forskellige guidede ture ud til populære mountainbikeområder/-spor rundt om Svendborg – skønne ture primært på grønne og blå spor og grusveje, hvor alle kan være med.  

Cykelopbevaring

Der bliver mulighed for almindelig parkering af cykler i området. Der bliver ikke aflåst cykelparkering og parkering/opbevaring sker på eget ansvar. 

Følg med

Vi planlægger i øjeblikket flere typer events, hvor man kan prøve kræfter med cykling, så hold dig opdateret på denne side. De fleste cykelaktiviteter kræver tilmelding.

Husk også at tilmelde dig DGI Nyhedsbrev, så du ikke går glip af de seneste nyheder om DGI, Landsstævnet, cykling og alle de andre spændende idrætter, du kan deltage i på L2022.

Tilmelding

Når du tilmelder dig Landsstævnet, kan du tilmelde dig idrætsaktiviteter også. Skal du med? 

Gå til tilmeldingsside