Ollerup-dagene - et tilbud for seniorer

Ollerup-dagene er tre højskole-, aktivitets- og kulturdage for seniorer, som finder sted i Ollerup i dagene op til Landsstævnet.

Du og dine holdkammerater har mulighed for at få en hel speciel oplevelse i det sydfynske i forbindelse med Landsstævnet.

Du kan som tilmeldt landsstævnedeltager vælge at komme 3 døgn før (det vil sige 27.-30. juni 2022) og lade dig forkæle med fuld kost og et spændende program fyldt med oplevelser forud for selve Landsstævnet.

Gymnastikhøjskolen i Ollerup, Den Frie Lærerskole i Ollerup og Musikefterskolen i Ollerup åbner dørene for op mod 400 seniorer til aktivitets - og kulturdage i Ollerup for seniorer- også kaldet Ollerup-dagene.

Overnatning

Der er mulighed for at bestille:

  • Indkvartering i klasselokaler (inkl. i deltagerprisen). Medbring selv liggeunderlag og sovepose.
  • Indkvartering på campingplads tæt på skolerne (inkl. i deltagerprisen). Medbring selv telt eller campingvogn.
  • Indkvartering i værelser med senge (sker i skolernes elevværelser og koster 600 kr. oveni deltagerprisen). OBS - der vil kun være et begrænset antal værelser!

Ønsker du fortsat at være indkvarteret på én af skolerne eller på campingpladsen i Ollerup under Landsstævnet, skal du senest 30. november 2021 tilmelde dig denne mulighed.

Aktiviteter og underholdning

Der vil blive mulighed for at synge og opleve underholdning tirsdag og onsdag aften, selv være aktiv med forskellige spændende aktiviteter og selv tage ud i den flotte natur. Der bliver også mulig for at tage på udflugter til historiske og kulturelle seværdigheder og til særlige naturområder.

Du vil allerede mandag aften få hele historien om den 100-årige Gymnastikhøjskole i Ollerup levende fortalt af tidligere forstander Uffe Strandby.

Hver morgen vil der lige efter morgenmaden være samling med morgensang og dagens ord samt praktiske beskeder. Om aftenen samles vi alle igen til foredrag, koncert og anden form for underholdning.

Pris

Du kan kun deltage i Ollerup-dagene, hvis du også deltager i Landsstævnet. Derfor bliver regnestykket på følgende måde:

  • Landsstævnebilletten koster 1299,- (Med mindre du køber billet i november. Så er prisen 999,-)
  • Ollerup-dagene til og med torsdag koster 1199 kr. inkl. fælles aktiviteter, aftenunderholdning og bespisning ekskl. udflugter.
  • Tilkøb af udflugter med turguider koster fra 50-250 kr. pr. udflugt.
  • Hvis du ikke ønsker at takke ja til den gratis overnatning (se ovenfor), så har du mulighed for at betale yderligere 600 kr. og få indkvartering i seng på værelse for 3 nætter. Bemærk: Der er meget begrænset antal værelser! Kun få værelser har bad og toilet – tillægspris yderligere 200 kr.
  • Hvis du selv sørger for overnatning, ændrer det ikke i prisen. Det vil stadig koste 1199 kr. for at deltage i Ollerup-dagene.

Priseksempler

Landsstævnedeltagelse og deltagelse i Ollerup-dagene med overnatning i klasseværelse eller camping koster pris 2498 kr.

Hvis du vil have en seng under hele forløbet er prisen 3698 kr.

Tilmelding i november 2021 giver 300 kr. i Early bird-rabat.

Tilmelding

Tilmeldingen til Landsstævnet og alle aktiviteter åbner 1. november 2021 kl. 12.00 her på siden. 

Først når du har tilmeldt dig Landsstævnet, får du mulighed for at tilmelde dig Ollerup-dagene. Tilmeldingen til Ollerup-dagene åbner også 1. november kl. 12.00.

Sådan gør du: 

1. Tilmeld dig Landsstævnet efter 1. november. Når du tilmelder dig Landsstævnet, skal du vælge overnatningsformen Seniorlejr, og herunder skal du vælge ”Jeg deltager i Ollerup-dagene”.

2. Bagefter skal du tilmelde dig Ollerup-dagene og bruge det ordrenummer, du fik, da du tilmeldte dig Landsstævnet. Vælg eventuel ”Indkvartering for hele ugen” - så er du nemlig sikret den samme seng eller campingplads hele ugen fra mandag til søndag. Husk, at dette skal du gøre inden 30. november 2021! Hvis du ønsker at bo på værelse med nogle bestemte personer, så skal du skrive det i tilmeldingsflowet, når du tilmelder dig Ollerup-dagene (og altså ikke når du tilmelder dig Landsstævnet).
Du er selvfølgelig også velkommen til at flytte fra Ollerup, når Landsstævnet starter, hvis du har en anden gruppe venner, du vil bo med.

Transport

Der kommer til at køre shuttlebusser fra Ollerup og ind til Stævnecentrum, men vi anbefaler også, at man tager sin cykel med, så man nemt komme rundt i det sydfynske og i Svendborg. 

Se flyer for Ollerup-dagene