Ollerup-dagene - et tilbud for seniorer

Ollerup-dagene er tre højskole, aktivitets- og kulturdage for seniorer, som finder sted i Ollerup i dagene op til Landsstævnet.

Du og dine holdkammerater har mulighed for at få en hel speciel oplevelse i det sydfynske i forbindelse med Landsstævnet.

Du kan som tilmeldt landsstævnedeltager vælge at komme 3 døgn før (det vil sige 27.-29. juni 2022) og lade dig forkæle med fuld kost og et spændende program fyldt med oplevelser forud for selve Landsstævnet.

Gymnastikhøjskolen i Ollerup, Den Frie Lærerskole i Ollerup og Musikefterskolen i Ollerup åbner dørene for op mod 400 seniorer.

Overnatning

Der er mulighed for at bestille indkvartering i værelser med senge (sker i skolernes elevværelser og mod ekstra betaling) eller indkvartering på campingplads tæt på skolerne (inkl. i deltagerprisen).

Aktiviteter og underholdning

Der vil blive mulighed for at synge og opleve underholdning tirsdag og onsdag aften, selv være aktiv med forskellige spændende aktiviteter og selv tage ud i den flotte natur. Der bliver også mulig for at tage på udflugter til historiske og kulturelle seværdigheder og til særlige naturområder.

Du vil allerede mandag aften få hele historien om den 100-årige Gymnastikhøjskole i Ollerup levende fortalt af tidligere forstander Uffe Strandby.

Hver morgen vil der lige efter morgenmaden være samling med morgensang og dagens ord samt praktiske beskeder. Om aftenen samles vi alle igen til foredrag, koncert og anden form for underholdning.

Følg med

Frem mod DGI Landsstævne 2022 vil der løbende komme nyheder og opdateringer, så husk at tilmelde dig DGI's nyhedsbrev, så du ikke går glip af vigtig information. 

Tilmelding

Tilmeldingen til Landsstævnet og alle aktiviteter åbner 1. november 2021 her på l2022.dk. Først når du har tilmeldt dig Landsstævnet, får du mulighed for at tilmelde dig Ollerup-dagene.