Skydning

Prøv skydning på Landsstævnet og udfordr din evne til koncentration, præcision og ro samtidig med, at du får masser af konkurrencer.

25 m pistol

Her er der både mulighed for præcision-, duel- og hurtigskydning på højt konkurrence-niveau. Der skydes jf. Skyttebogens bestemmelser; 3 programmer: Standardpistol, finpistol og grovvåben. (NB. Du skal være aktiv skytte med et skyttenummer for at deltage)

50 m riffel

Koncentration og fokus for dig, der vil udfordre dig selv mentalt. Se om du kan blive den nye landsstævnemester på 50 m. Der skydes jf. Skyttebogens bestemmelser; 50 m klasseprogram. Du kan også skyde et særligt landsstævneprogram. (NB. Du skal være aktiv skytte med et skyttenummer for at deltage)

200 m riffel

Kan du overføre dine gode egenskaber fra 50 m riffel til at skyde på rigtig lang afstand med en markant større kaliber, så får du muligheden for det under Landsstævnet. Hvis du kommer fra en forening, der ikke skyder 200 m dagligt, er der her en unik mulighed for at prøve kræfter med 200 m. Der skydes jf. Skyttebogens bestemmelser; 200 m klasseprogram. (NB. Du skal være aktiv skytte med et skyttenummer for at deltage)

Pistolterræn

Prøv en disciplin uden for de traditionelle faste baner. Her får du frisk luft og natur i kombination med hurtige skydetider og masser af skiver at skyde på – så her er muligheden for at udfordre dine skyttekammerater på nogle discipliner, I måske ikke normalt skyder.
Der skydes jf. Skyttebogens bestemmelser; cal. .22, GP 32, GPA, GR, GF, 5 discipliner i alt. (NB. Du skal være aktiv skytte med et skyttenummer for at deltage)

Cal. .22 riffelterræn

Disciplinen, som ved alle landsstævner, er en succes. Det er sjældent, at man lokalt i sin egen forening får muligheden for at skyde terræn på cal. .22 riffel. Det får du muligheden for her. Hurtige skydetider, små udfordrende mål – men på kendte varierede afstande. Der skydes jf. Skyttebogens bestemmelser. (NB. Du skal være aktiv skytte med et skyttenummer for at deltage)

Biathlon – Skiskydning i løbesko

Du har sikkert set eller hørt om skiskydning. Skytter på ski, der dyster i langrend og skydning. Puls og koncentration, intensitet, spænding og ekstrem konkurrence. Nu får du muligheden at prøve kræfter med sporten.

I sommerudgaven skifter vi dog skiene ud med løbesko, og riflen løber vi ikke med. Alt andet er præcis, som du kender det fra skiskydning. Alle kan komme og være med, medbring bare dine løbesko.

Combat Archery - Kom og prøv

Er du til action og adrenalin, så skal du prøve Combat Archery, som er en form for høvdingbold bare med bue og pil. Pilene er selvfølgelig ufarlige, men det handler om at ramme modstanderne. Spillerne opdeles på 2 hold, og der kæmpes på en bane med forhindringer. Der findes forskellige spilformer, hvor samarbejde og taktik er nogle af nøgleordene. Kom og prøv et tempofyldt spil, hvor vi løbende fylder hold op og sæt-ter spil i gang.

Praktisk info

Bemærk - Skydende aktiviteter på skydebanerne i Rødskebølle er kun for klassificerede skytter i DGI Skydning.

I skydningsaktiviteter kan børn deltage i L2022 sammen med deres familier/forening, hvis de har tilmeldt sig.

Campingpladsen ligger 800 meter fra Stævnecentrum, og overnatning er med i Landsstævnebilletten. Strøm koster ekstra, og der er plads til dit fortelt.

Som skytte skal du efter Landsstævnetilmeldingen booke dine skydetider på skydetilmelding.dgi.dk. Du vil modtage en mail om dette efter tilmeldingen.

Følg med

Husk også at tilmelde dig DGI Nyhedsbrev, så du ikke går glip af de seneste nyheder om DGI, Landsstævnet og alle de spændende idrætter, du kan deltage i til L2022.

Tilmelding

Tilmeldingen til Landsstævnet og alle aktiviteter åbner 1. november 2021 her på L2022.dk.