Street fodbold

Spiller du bold i gården, på gaden eller i haven?

Til DGI Landsstævne 2022 i Svendborg sætter StreetSociety, CPH Pannahouse, Danish Football Freestyle Community & DGI Gadeidræt ild i gaden ved havnen, og du kan være med til at gøre asfalten glødende.

Vi sætter gang i freestyle-turneringer og jam sessioner, 4 mod 4-turneringer og panna-turneringer, og banerne bliver fyldt med flot teknik og lækre finter.

Du skal virkelig glæde dig til at se internationale freestylere vise deres skills frem og overvære Europas bedste street spillere overlegne tekniske færdigheder udfolde sig på banerne.

Skal du med på ud på gaden?

Ja, du skal da! Kom og vær med i workshops, hvor de bedste spillere inden for hver af de tre discipliner, freestyle, panna og streetfodbold, vil guide og træne dig til at blive endnu bedre.

Du kan tilmed dyste mod andre deltagere i Landsstævnet, så tilmeld dig på forhånd, eller mød op på dagen og vær med til verdens bedste leg med fødderne.

Alle der har lyst kan være med – på gaden står vi sammen!

Street fodbold

Interessen for Street fodbold er igennem de seneste år eksploderet, og de intense kampe mellem to hold er medrivende både for spillere og tilskuere. Enhver gård, skole, fodboldklub og by har en streetbane, og nu udfordrer vi alle jer.

Street fodbold på Landsstævnet spilles 4 mod 4. Street spillerne bliver forkælet med et ekstraordinært program med turneringer, træninger med professionelle spillere og en turnering, hvor man kan se de bedste spillere fra Europa udfordre hinanden på asfalten.

I den højt profilerede turnering vil man kunne se fodboldtricks og teknik i verdensklasse, og der vil være mulighed for at prøve det hele af på egen krop, til workshops, hvor de bedste spillere lærer dig at beherske bolden og spillet.

Til Landsstævnet 2021 kan du selv være med og spille 4x4 turnering. Saml dine kammerater, og tilmeld jer til turneringen. 

Er du alene, eller mangler I spillere, så kan I også deltage i drop-in turneringen, hvor du blot møder op og bliver en del af et hold. Du lærer helt sikkert nogle nye mennesker at kende, og fællesskabet kommer i første række til drop-in turneringen.

Freestyle

Freestyle fodbold er den ultimative leg med bolden. Alle boldglade piger og drenge har øvet sig i at jonglere - freestyle fodbold er i sin enkelhed en fordybelse i den leg. Hvis du drømmer om at smide lækre tricks på asfalten, så kom ud på gaden, og tag del i festen.

International Freestyle Cup: Oplev professionelle freestyleudøvere battle hinanden, når de stiller op i turneringen til Landsstævnet. Det sker i et super underholdende konkurrenceformat, der minder om dance battles, hvor hver runde tæller og deres tricks kun bliver vildere.

Her er der garanti for en helt speciel oplevelse, du ikke vil gå glip af! Det bliver én af de mest seværdige begivenheder til Landsstævnet.

Aktiviteter: Kom og deltag i freestyle workshops, hvor du kan blive bedre til at jonglere og udvide din trickspose med tips fra nogle af de dygtigste freestyle spillere i Danmark.

Husk at tilføje den underholdende Freestyle Cup og de professionelles freestyleshow i din kalender, så går du ikke glip af de mest stilede boldkunstneres ekvilibristiske udfoldelser.

Panna

DGI Landsstævne 2022 gentager den internationale succes fra L2017 og inviterer til et kæmpe panna-mekka.

Professionelle spillere i verdensklasse: Nogle af verdens allerbedste panna-spillere og vores egne Copenhagen Panna House vil være til stede på Landsstævnet og lære fra sig af tricks, finter og særlige ideer inden for de nye progressive idrætter.

Panna: Panna er én mod én fodbold, hvor du har tre minutter til at vinde kampen. Panna handler om teknik og boldkontrol og om at få bolden mellem benene på modstanderen. De små runde baner inviterer til fodrul og finter, der får din modstander ud af balance. Der spilles til tre mål, men hvis du kan lave en tunnel og skyde bolden igennem modstanderens ben, så vinder du kampen på stedet – store satsninger belønnes.

Panna betyder tunnel, og spillet kom frem i 00’erne i forstæderne til Rotterdam og Amsterdam. Panna banerne skyder frem over det ganske land og interessen vokser hurtigt.

Kom og vær til denne intense form for fodbold!

Aktiviteter: I samarbejde med Copenhagen Panna House er der sat Panna-turnering på programmet. Du kan både deltage i Panna-turneringen og være med til workshops, hvor tips og tricks fra professionelle kan hjælpe dig til at få bolden mellem stængerne på din direkte modstander.

Følg med

Husk at tilmelde dig DGI Nyhedsbrev, så du ikke går glip af de seneste nyheder om DGI, Landsstævnet og alle de spændende idrætter, du kan deltage i til L2022.

Tilmelding

Tilmeldingen til Landsstævnet og alle aktiviteter åbner 1. november 2021 her på L2022.dk. 

Opret jeres hold først

Hvis I skal deltage som et hold til en Street fodbold-aktivitet til L2022, så skal I oprette jeres hold før, I tilmelder jer Landsstævnet. Så ligger holdet nemlig klar, når I hver især tilmelder jer, og I vil kunne koble jer på det. Opret hold nu