Hundesport

Kom og mærk spændingen og mød magien ved den publikumsvenlige og populære aktivitet DGI Hundesport.

Der bliver rig mulighed for at opleve både konkurrencer og workshops inden for agility og rally, og alle kan deltage – både børn, voksne og pensionister.

Hvad er Hundesport?

DGI Hundesport er én af flere idrætter, hvor menneske og hund skal arbejde sammen, f.eks. på en agilitybane med forhindringer, der passeres efter dommerens anvisninger eller en rally-bane, hvor der skal udføres forskellige lydighedsøvelser, efter dommerens anvisninger. Det kræver god fysik og kondition hos både menneske og hund. Hundesport er en social aktivitet, hvor mennesker og hunde hygger sig sammen.

Camp og forplejning

Der kommer en Camp, hvor Hundesportsdeltagere vil blive indkvarteret. Denne camp kommer til at ligge tæt på det område, hvor Hundesportsaktiviteterne foregår. Når du tilmelder dig, så tilmeld dig de Hundesportsaktiviteter, du gerne vil deltage i, og når du når til overnatningsdelen, så vælg "Nej tak, jeg har ikke brug for en overnatning". Så vil vi efterfølgende sørge for, at I kommer til at overnatte i Hundesportscampen.

Omkring forplejning har vi fået idrætsforeningen til at stå for dette på området. Efter sidste tilmeldingsfrist sender vi en tilmelding ud omkring forplejning, og samtidig ønsker vi yderligere oplysninger om din hund, så konkurrenceprogrammet kan blive lagt.

Se vores aktiviteter i programmet nedenfor.

Følg med

Skynd dig at tilmelde dig DGI's nyhedsbrev, så du kan følge med i nyheder om Landsstævnet, DGI Hundesport og alle de andre spændende idrætter, som du kan deltage i på L2017.