Idræt for Seniorer

Oplev fællesskabet med andre seniorer på Sportshøjskolen i Aalborg.

Her vil der være mulighed for indkvartering sammen med andre seniorer, og der vil være mulighed for at tilkøbe indkvartering i 2-3-4-sengsværelser i rigtige senge. Der vil også være mulighed for ”klasseindkvartering” på Sportshøjskolen, og ca. 5 minutters gang fra Sportshøjskolen vil der være mulighed for at overnatte i egen campingvogn. På dette område er man også velkommen til at slå telt op, men du skal være klar over, at underlaget er grus. Ønsker du i stedet et græsunderlag, vil vi anbefale, at du vælger Friluftslejren i stedet for.

For at få de særlige indkvarteringsmuligheder kræver det, at man er 60+, og der vil være en ekstra betaling for indkvartering på værelse med seng.

På Sportshøjskolen vil der alle dage være morgensamling kl. 08.30-09.00, hvor man får et ord med på vejen og synger et par sange sammen.

Der vil være mulighed for at deltage i foredrag, byvandring og cykeltur.

For alle ovennævnte tilbud gælder det, at der vil være et begrænset antal pladser.

Udover ovennævnte tilbud har du selvfølgelig mulighed for at tilmelde dig til idrætternes workshops/aktiviteter eller at være med på et hold sammen med andre fra din forening eller landsdelsforening.