Idræt for Seniorer

Oplev fællesskabet med andre seniorer på Sportshøjskolen i Aalborg.

Der er mulighed for indkvartering sammen med andre seniorer, og det er muligt at tilkøbe indkvartering i 2-3-4-sengsværelser i rigtige senge. Der vil også være mulighed for ”klasseindkvartering” på Sportshøjskolen, og ca. 5 minutters gang fra Sportshøjskolen kan man overnatte i egen campingvogn. På dette område er man også velkommen til at slå telt op, men du skal være klar over, at underlaget er grus. Ønsker du i stedet et græsunderlag, vil vi anbefale, at du vælger Friluftslejren i stedet for.

For at få de særlige indkvarteringsmuligheder kræver det, at man er 60+, og der vil være en ekstra betaling på 500 kr. for indkvartering på værelse med seng.

På Sportshøjskolen vil der alle dage være morgensamling kl. 08.30-09.00, hvor man får et ord med på vejen og synger et par sange sammen.

Der vil være mulighed for at deltage i foredrag, byvandring og cykeltur.

For alle ovennævnte tilbud gælder det, at der vil være et begrænset antal pladser. OBS - seniorovernatning på almindelige skoler er nu udsolgt! Der er stadig plads på Sportshøjskolen. 

Udover ovennævnte tilbud har du selvfølgelig mulighed for at tilmelde dig til idrætternes workshops/aktiviteter eller at være med på et hold sammen med andre fra din forening eller landsdelsforening.