Beachvolley

Er du til musik, fest og farver – og en god gang beachvolley – i et fedt havnemiljø i Aalborg?

Sand, sol og serv!

Musikken pumper, havnen er pimpet, sandet er strøet ud, og nettene er sat op. Havnemiljøet i Aalborg bliver omdannet til beachvolleycentrum med musik, fest og farver. Gør dig klar til kamp. 

Kom og prøv

Du har mulighed for at komme og prøve beachvolley til Landsstævnet. Du behøver ikke at tilmelde dig denne aktivitet - bare mød op. Du skal dog være tilmeldt Landsstævnet for at kunne deltage. Vi spiller fredag og lørdag fra kl. 9.00-18.00.

Ranglisten

OBS! Du kan ikke længere tilmelde dig denne, da tilmeldingen nu er lukket. Prøv i stedet Kom og prøv-aktiviteterne, som ikke kræver tilmelding (Du skal dog have en landsstævnebillet).

Ranglisten er en speciel form for landsstævne-beachvolley. Deltagerne planlægger selv deres egen aktivitet, og hvert hold kan udfordre hinanden efter eget ønske. Vi lover, at I får en fantastisk oplevelse, og at kampgejsten vil være i topform.

Der spilles i følgende rækker:
Herre, Dame og Mix for 2, 3 eller 4 spillere = H2, H3, H4, D2, D3, D4, M2, M3, M4.

Vi spiller fredag og lørdag fra kl. 9.00-18.00.

Download den app, du skal bruge til Ranglisten.

Holdkort

Der tages billede af alle holdene, og der fremstilles holdkort, som kan sættes op på metalplader under: ”Vil spille” eller ”Holder pause”. Alle kan spille så mange eller så få kampe, som de har lyst til.

Spilleregler

Hver kamp spilles som 1 sæt til 21. Et hold kan afslå en udfordring fra et hold fra en anden række eller fra et hold med flere spillere eller kræve at begge hold spiller med lige mange spillere. Bortset fra det kan systemet håndtere, at hold fra alle rækker spiller mod hinanden.

Kom og vær med. Mærk pulsen. Mød magien.

Følg med

Husk at tilmelde dig DGI's nyhedsbrev, så du ikke går glip af nyheder om DGI, Landsstævnet, beachvolley og alle de andre spændende aktiviteter, du kan opleve under L2017.