Bowls

Spil bowls til Landsstævnet og prøv den udfordrende blanding af petanque og curling.

Bowls er et spil, hvor målet er at rulle skævt vægtede eller lidt asymmetriske kugler, kaldet Bowls, nærmest til en noget mindre hvid eller gul kugle kaldet JACK. Så tag udfordringen op og prøv det bedste af petanque og curling i denne spændende idræt.

Bowls er blandt de mange idrætsgrene, som du kan deltage i ved Landsstævnet 2017. Alle kan være med. Der spilles både et individuelt stævne over en halv dag og et hold-stævne over en hel dag, hvor gamle makkerskaber kan støves af, og nye kan opstå.

OBS! Det er ikke længere muligt at tilmelde sig stævnerne og workshops, da tilmeldingen nu er lukket. Men du kan altid krydre dit program med Kom og prøv-aktiviteter, som ikke kræver tilmelding. Eller vores mini-stævne.

Kom og prøv

”Kom og prøv Bowls” vil være på programmet hver dag – hvor nybegyndere kan komme og prøve Bowls og blive ”bidt” af spillet, som mange allerede er.

Hver dag vil vi også lave mini-stævne for individuelle spillere og for 3 mands-hold – alt efter hvor mange spillere, der tilmelder sig. Tilmelding på dagen vil også blive muligt.

Du behøver ikke tilmelde dig disse aktiviteter, men du skal have en landsstævnebillet (Bemærk, at tilmeldingen til Landsstævnet lukkede 7. april).

Følg med

Hold øje med denne side, hvor der vil komme information omkring bowls-aktiviteterne på Landsstævnet. Husk også at tilmelde dig DGI’s nyhedsbrev, så du ikke går glip af info om DGI, Landsstævnet og alle de spændende idrætter, du kan deltage i til L2017.