Fitness

Fitness er altid en populær aktivitet på Landsstævnet. Få pulsen op og føl magien på fitness workshops med toptunede instruktører i rå og inspirerende rammer i Nordkraft midt i Aalborg

Puls, pumps og plads til dig

Prøv de hotteste trends med toptunede instruktører. Du sammensætter selv dit program og kan vælge mellem mange forskellige aktiviteter i løbet af dagen.

Hvorfor ikke afprøve om CrossGym, Dance it eller f.eks. Puls og Styrke er noget for dig? Der vil være fitness aktiviteter for enhver smag, og alle kan deltage. Parat til at blive fit?

Se alle vores workshops i programmet nedenfor. 

OBS! Det er ikke længere muligt at tilmelde sig workshops, da tilmeldingen nu er lukket. Men du kan altid krydre dit program med Kom og prøv-aktiviteter, som ikke kræver tilmelding (Du skal dog have en landsstævnebillet). Rigtig mange af vores populære workshops, findes også i Kom og prøv-varianter, så prøv bare at mød op på dagen, selvom du ikke har fået dig tilmeldt til workshops. 

Kom og vær med - vi lover, at du får varmen. 

Skynd dig at tilmelde dig DGI's nyhedsbrev, så du kan følge med i nyheder om Landsstævnet, fitness og alle de andre spændende idrætter, som du kan deltage i på L2017.