Floorball

Det går stærkt. Det giver sved på panden. Og frem for alt er det sjovt. Prøv stavsporten floorball på Landsstævnet 2017.

Mange kender floorball fra idrætstimerne, og sporten er altid et hit, fordi den er hurtig, sjov og simpel. Alle kan være med, da spillet rummer en unik kobling af spilleglæde, intensitet og begrænsede tekniske forudsætninger.

Aktiviteter på L2017

På Landsstævnet kommer man til at kunne deltage i to typer aktiviteter: Turnering og Kom og prøv.

Turnering

5 Turneringer i 3-mands street floorball:

  • Dame
  • Herrer (Nybegyndere/letøvede)
  • Herrer (Øvede)
  • Senior +55
  • Mix

Alle hold er garanteret 3 kampe. Der spilles med løbende tid og kampe á 7 minutter. Puljespillene forsøges afvikles ret hurtigt - ca. inden for 1 time til 1,5 for at give deltagerne en større fleksibilitet. Efter gruppespillene går nr. 1 videre til en knockoutfase, hvor der findes vindere af turneringerne.

Se spilletider i programmet.

OBS! Det er ikke længere muligt at tilmelde sig turneringerne, da tilmeldingen nu er lukket. Men du kan altid krydre dit program med Kom og prøv-aktiviteter, som ikke kræver tilmelding (Du skal dog have en landsstævnebillet).

Kom og prøv floorball

En floorball legeplads for børn, voksne og seniorer. Kom og hør mere om det populære spil, som fanger flere og flere mennesker. På pladsen kan du prøve udstyret, lave træningsøvelser og spontane kampe samt høre mere om, hvordan du kommer i gang med floorball. Pladsen er åben for alle, og aktiviteten styres af de lokale floorballklubber, der fortæller om sporten og giver vejledning. Husk, at du skal have en landsstævnebillet for at være med.

Kom forbi til en snak og et spil med den lille hvide plasticbold.

Alle kan være med

Vi glæder os til at se dig - lige meget, om du er motionist, eliteudøver eller et sted midt imellem. Vil du have det sjovt – med nye og gamle venner - samtidig med, at du får en god gang intervaltræning, så kom til Aalborg og giv den gas.

Følg med

Skynd dig at tilmelde dig DGI's nyhedsbrev, så du ikke går glip af vigtige nyheder om Landsstævnet, DGI, floorball og de andre spændende idrætter du kan deltage i på Landsstævnet 2017.