Golf

På Landsstævnet vil der også være mulighed for at svinge køllerne og nyde den smukke natur omkring Aalborg.

Golfaktiviteterne vil have tre forskellige former:

  1. Golfmatcher for landsstævnedeltagere med DGU-kort. Deltagelse koster en mindre matchfee på 150 kr. oven i den almindelige landsstævnepris.
  2. Spil med DGU-kort på egen hånd. Landsstævnedeltagere vil få en særlig rabat på klubbens almindelige green fee.
  3. Introduktion til golfspillet for nybegyndere.

OBS! Det er ikke længere muligt at tilmelde sig turneringerne, da tilmeldingen nu er lukket. Men du kan altid krydre dit program med Kom og prøv-aktiviteter, som ikke kræver tilmelding (Du skal dog have en landsstævnebillet).

Golfklubber

Golfaktiviteterne vil foregå på tre golfbaner i og omkring Ålborg.

I Ørnehøj Golfklub vil der blive afholdt to matcher og her kan man også spille 18 huller på egen hånd for en særlig greenfee på 150 kr. Ørnehøj Golfklub ligger i Gistrup øst for Ålborg og klubben råder over 27 huller. Banen er let kuperet og fra de fleste huller er der en flot udsigt over landskabet, til Ålborg Skyline og med et glimt af Limfjorden. Hulforløbet er varieret og præget af 7 gravhøje som ganske usædvanligt indgår direkte i spillet på flere huller.

I Sebber Kloster Golfklub vil der også blive afholdt 2 matcher og man kan spille på egen hånd for 150 kr. for 18 huller. Sebber Kloster Golfklub ligger i Sebber ved Nibe vest for Ålborg. Klubben har 18 huller og en fin 6 hullers kortbane. Banen er højtliggende i et let bakket terræn og forløber dels i skov, dels i et mere åbent landskab med en fremragende udsigt over den gamle klostergård og kirke til Sebbersund og Limfjorden.

Midt inde i Ålborg ved Universitetet ligger i Sohngårdsholmparken den oprindelige Ålborg Golfbane, eller rettere reminicenserne af den. Den er egentlig nedlagt, men en del af banen er bevaret med 6 enkle huller, som drives af Ældre Sagen i Ålborg. På denne bane kan alle spille uanset om man har spillet golf før eller ej. Her er golfspillere fra Ældre Sagen klar til at introducere nybegyndere til golfen og give mulighed for at spille en lille runde med lånt udstyr.

Så det er bare med at komme i sving under Landsstævnet!

Se mere om vores aktiviteter i programmet nedenfor.

Hold øje med denne side eller tilmeld dig seneste nyt for at få info om DGI Landsstævnet, golf og alle de andre spændende idrætter, du kan deltage i på L2017.