Hundesport

Kom og mærk spændingen og mød magien ved den publikumsvenlige og populære aktivitet DGI Hundesport.

Der bliver rig mulighed for at opleve både konkurrencer og workshop inden for agility og rally.

OBS! Det er ikke længere muligt at tilmelde sig konkurrencerne og workshoppen, da tilmeldingen nu er lukket. Men du kan altid krydre dit program med Kom og prøv-aktiviteter inden for andre idrætter - de kræver ikke tilmelding (Du skal dog have en landsstævnebillet).

Hvad er Hundesport?

DGI Hundesport er én af flere idrætter, hvor menneske og hund skal arbejde sammen, f.eks. på en agilitybane med forhindringer, der passeres efter dommerens anvisninger eller en rally-bane, hvor der skal udføres forskellige lydighedsøvelser, efter dommerens anvisninger. Det kræver god fysik og kondition hos både menneske og hund. Hundesport er en social aktivitet, hvor mennesker og hunde hygger sig sammen.

Camp og forplejning

Alle Hundesportsdeltagere vil blive indkvarteret i hundesportscampen (Johannesmindevej 41, 9000 Aalborg). Denne camp kommer til at ligge tæt på det område, hvor Hundesportsaktiviteterne foregår. Da du tilmeldte dig, skulle du tilmelde dig de Hundesportsaktiviteter, du gerne vil deltage i, og ved overnatningsdelen skulle du vælge "Nej tak, jeg har ikke brug for en overnatning". Så vil vi nemlig efterfølgende sørge for, at I kommer til at overnatte i Hundesportscampen.

Omkring forplejning har vi fået idrætsforeningen til at stå for dette på området. Har du tilmeldt dig hundesportsaktiviteter, vil du inden Landsstævnet modtage en tilmeldingsmail omkring forplejning, og samtidig ønsker vi yderligere oplysninger om din hund, så konkurrenceprogrammet kan blive lagt.

Se vores aktiviteter i programmet nedenfor.

Følg med

Skynd dig at tilmelde dig DGI's nyhedsbrev, så du kan følge med i nyheder om Landsstævnet, DGI Hundesport og alle de andre spændende idrætter, som du kan deltage i på L2017.