Kampidræt

Er du til det hurtige, stærke og eksplosive, eller er du til åndedrætsøvelser, meditation og indre ro? Så håber vi, du nåede at få tilmeldt dig vores workshops inden for kampidræt

Til Landsstævnet har vi workshops inden for alt fra Son Taekwondo, Ju Jitsu, Thaiboksing og Wing Chung til de anderledes workshops som Kickladies, Japansk Massage, Åndedrætsøvelser, Self defence Fitness og meget, meget mere. Du bliver udfordret både fysisk og mentalt.

OBS! Det er ikke længere muligt at tilmelde sig workshops, da tilmeldingen nu er lukket. Men du kan altid krydre dit program med Kom og prøv-aktiviteter inden for andre idrætter - de kræver ikke tilmelding (Du skal dog have en landsstævnebillet).

Alle workshops bliver afholdt af foreninger og kompetente instruktører fra DGI Kampidræt. Til jer, der har tilmeldt jer: Vi glæder os til at se dig til to gode, sjove og lærerige dage.

Følg med

Hold øje med denne side, hvor der vil komme information omkring kampidræt-aktiviteterne på Landsstævnet. Husk også at tilmelde dig DGI’s nyhedsbrev, så du ikke går glip af info om DGI, Landsstævnet og alle de spændende idrætter, du kan deltage i til L2017.