Kano og kajak

Rammerne i Aalborg er perfekte til at prøve kræfter med spændende aktiviteter på vandet, når DGI Landsstævne går i luften

Padler, pagajer og bølgebrus

Kom og prøv

Mød op i fantastiske omgivelser ved Vestre Fjordpark og prøv en kano, en havkajak, en crossoverkajak, eller måske er et SUPboard lige noget for dig.

Aalborg byder også på en kabelbane i Østre Havn, så muligheden for at prøve et wakeboard er også tilstede.

Workshops

OBS! Det er ikke længere muligt at tilmelde sig workshops, da tilmeldingen nu er lukket. Men du kan altid krydre dit program med Kom og prøv-aktiviteter, som ikke kræver tilmelding (Du skal dog have en landsstævnebillet).

Til Landsstævnet har man kunne tilmelde sig workshops inden for rul, redning, styretag og balance. Og spændende udfordringer på land som ergometertræning og rospinning. Ligesom vi har tilbudt en workshop, hvor man får mulighed for at prøve kræfter på vandet med en inrigger sammen med andre landsstævnedeltagere.

Ved alle aktiviteter står uddannede instruktører klar til at introducere til aktiviteten, og skal du på vandet, vil du blive instrueret i regler og sikkerhed.

Krav: Almindelige svømmefærdigheder samt min. 15 år.

Få mere info om vores aktiviteter i programmet nedenfor.

Følg med

Tilmeld dig DGI's nyhedsbrev, så du ikke går glip af seneste nyt om DGI, Landsstævnet, DGI Kano & Kajak og alle de andre spændende idrætter, du kan deltage i ved L2017.