Skydning

Prøv skydning på Landsstævnet og udfordr din evne til koncentration, præcision og ro, samtidig med at du får masser af konkurrencer.

25 m pistol
Her er der både mulighed for præcision-, duel- og hurtigskydning på højt konkurrenceniveau. Der skydes jf. Skyttebogens bestemmelser, 3 programmer: Standardpistol, finpistol, grovvåben.

50 m riffel
Koncentration og fokus, for dig der vil udfordre dig selv mentalt. Se om du kan blive den nye landsstævnemester på 50 m. Der skydes jf. Skyttebogens bestemmelser, 50 m klasseprogram.
Derforuden skydes der et særligt landsstævneprogram.

200 m riffel
Kan du overføre dine gode egenskaber på 50 m riffel til at skyde på rigtig lang afstand med en markant større kaliber, så får du muligheden for det under landsstævnet. Hvis du kommer fra en forening, der ikke skyder 200 m dagligt, er det her en unik mulighed. Der skydes jf. Skyttebogens bestemmelser, 200 m klasseprogram.

Pistolterræn
Der skydes jf. Skyttebogens bestemmelser, cal. .22, GP 32, GPA, GR, GF. 5 discipliner i alt. 

Prøv en disciplin uden for de traditionelle faste baner. Her får du frisk luft og natur, og i kombination med hurtige skydetider, masser af skiver at skyde på – så er her muligheden for at udfordre dine skyttekammerater på nogle discipliner, I måske normalt ikke skyder.

Cal. .22 riffelterræn
Disciplinen som ved alle landsstævner er en succes. Det er sjældent, at man lokalt i sin egen forening bliver givet muligheden for at skyde terræn på cal. .22 riffel. Det får du muligheden for her. Hurtige skydetider, små udfordrende mål – men på kendte varierede afstand. Der skydes jf. Skyttebogens bestemmelser. 

Biatlon – Skiskydning i løbesko
Du har sikkert hørt om skiskydning. Skytter på ski, der dyster i langrend og skydning. Puls og koncentration, intensitet, spænding og ekstrem konkurrence. Nu får du muligheden at prøve kræfter med sporten.
I sommerudgaven skifter vi dog ski ud med løbesko, og riflen løber vi ikke med. Alt andet er præcis, som du kender det fra skiskydning.

Airsoft - Kom og prøv
Test dine færdigheder i præcisionsskydning med airsoftvåben: Hvor hurtigt kan du ramme alle mål eller gennemgå en handlebane?

Se alle vores aktiviteter i programmet nedenfor. Bemærk - Skydende aktiviteter på skydebanerne i Dall er kun for klassificerede skytter i DGI Skydning.

OBS! Det er ikke længere muligt at tilmelde sig stævnerne og workshops, da tilmeldingen nu er lukket. Men du kan altid krydre dit program med Kom og prøv-aktiviteter, som ikke kræver tilmelding.

Praktisk

OBS - Camping for skytterne flyttes med fordel til Camp Skalborg, i stedet for som oprindeligt udmeldt i Dall Villaby. Der sikres samme vilkår som i Dall, med strøm til dem, der har bestilt, landsdelvis indkvartering og afgrænsede område med telte sammen med øvrige skytter. Transport mellem Aalborg centrum og Camp Skalborg er bedre. Der bliver en smule længere til skydebanerne, men på bedre veje/forbindelser.

Årsagen er, at det viser sig at være god plads i Skalborg, og der er ikke så mange skytter, som har bestilt camping i Dall som forventet. Der bliver dog fortsat ikke mulighed for at sætte fortelte på campingvogne.

I skydningsaktiviteter kan børn deltage i L2017, sammen med deres familier, hvis de har tilmeldt sig.