Triatlon

DGI Triatlon står klar med spændende og udfordrende aktiviteter til dig, der har lyst til at prøve at kombinere de tre velkendte discipliner: Løb, cykling og svømning

Alle landsstævnedeltagere kan være med, da triatlons aktiviteter er målrettet motionister.

Vi tilbyder:

DGI 1-2-TRI

Et spændende motionstriatlonstævne, hvor du har mulighed for at vælge mellem 2 distancer:

  • Mellem distance ca. 150 m svømning, 10 km cykling og 2 km løb.
  • Lang distance ca. 300 m svømning, 20 km cykling og 4 km løb.

Svømning foregår i åbent vand og i trygge rammer.

Du medbringer egen cykel/hjelm.

Du har nu mulighed for at købe en endagsbillet til 150 kr. til denne aktivitet:

Mere info

Køb billet

SwimRun

Et stævne, hvor du kan prøve udfordringen med at kombinere idrætterne svømning og løb. Under stævnet skal du igennem 3 skift: ca. 300 m Svømning – 2 km løb – 300 m svømning – 2 km løb.

Svømning foregår i åbent vand og i trygge rammer.

Workshop: Adventurerace

Der er tale om et stjerneløb, hvor man i hold af 3 personer skal løse en række opgaver, der kombinerer fysisk aktivitet og logiske udfordringer. Deltagerne skal blot møde op iført aktivt tøj, man kan løbe/kravle/klatre i, og være klar på cirka 1 times sjove udfordringer. Deltagerne får én udfordring fra start og får først næste udfordring efter at have gennemført den første. Man ved derfor aldrig, hvilken udfordring, der venter forude – et sandt eventyr.

Se mere om alle vores aktiviteter i programmet nedenfor. OBS! Det er ikke længere muligt at tilmelde sig stævnerne og workshops, da tilmeldingen nu er lukket. Men du kan altid krydre dit program med Kom og prøv-aktiviteter, som ikke kræver tilmelding.

Følg med

Skynd dig at tilmelde dig DGI's nyhedsbrev, så du kan følge med i seneste nyt om DGI, Landsstævnet, triatlon og alle de andre spændende idrætter, du kan deltage i på L2017.