App

Husk at downloade din L2017-app, så du har den vigtige information om Landsstævnet lige ved hånden hele tiden.

Din guide

Har du brug for hjælp til at finde rundt i app'en, så læs denne guide.

App'en kan nu downloades i App Store og Google Play ved at søge på navnet L2017. (OBS - det er ikke muligt at bruge app'en på en Windows-telefon eller på iPhone-modeller, der er ældre end iPhone 4S)

På din app kan du logge ind og finde alle dine billetter. Du behøver derfor ikke at printe billetterne ud inden Landsstævnet - de kan scannes direkte fra app'en på din telefon, når du møder op til en aktivitet. Check gerne inden Landsstævnet, at alle dine billetter er i app'en. 

Du kan også se programmet, se et kort over Aalborg og finde alt den praktiske information, som du har brug for under Landsstævnet. 

Sådan fungerer app'en

Når du har downloadet app'en, åbner du den op, og så kan du navigere rundt i den ved hjælp af menulinjen nederst i skærmbilledet. Du kan her vælge imellem Program, Kort, Søg, Billet eller Mere. 

  • Program: Her kan du se alt, hvad der kommer til at foregå under L2017. Du har mulighed for at tilføje favoritter og lave dit eget program, som bliver gemt i "Mit program".
  • Kort: Her får du hjælp til at finde rundt i Aalborg, og du kan søge på de ting, du gerne vil finde.
  • Søg: Her kan du søge på alt, hvad du mangler info om.
  • Billet: Her kan du se alle dine billetter.
  • Mere: Her finder du praktisk info, transportinfo, FAQ, fællessange og sponsorer.

Fordele ved at logge ind i din app

Du kan sagtens bruge app'en uden at logge ind, men der er mange fordele ved at logge ind:

  • Du kan se alle dine billetter under menupunktet billet og vise dem via din telefon, når du skal checke ind på Landsstævnet og ved aktiviteter.
  • Du kan scanne printede billetter ind og gemme dem i app'en, hvis du har brug for det.
  • I "Mit program" kan du se, hvilke aktiviteter du har tilmeldt dig, og du kan tilføje favoritter fra det overordnede program og gemme dem, så du altid kan se dit skræddersyede program, når du logger ind igen både på computer og på app'en. Bemærk, at "Mit program" ikke er din fulde ordreoversigt. Det er mest tænkt som et sted, hvor du kan gemme dine favoritaktiviteter. Der vil dog være et billetikon ud for de aktiviteter og shows, som du har tilmeldt dig via din tilmelding. 

Du logger ind ved at klikke på person-ikonet øverst i højre hjørne. 

Du finder dine loginoplysninger i den mail, du fik, da du tilmeldte dig Landsstævnet. 

Husk, at hver person har tilmeldt sig med sin egen unikke emailadresse, så for at finde dit login skal du ind i den mail, som du blev tilmeldt med. 

Hvis du har glemt dit kodeord, så kan du skabe et nyt. Vi anbefaler, at du gør dette på l2017.dk, inden du besøger app'en. 

Hvis du har brug for hjælp til at logge ind, er du altid velkommen til at kontakte os.

Skærmbillede af app

Her ser du et tilfældigt skærmbillede fra app'en. Bemærk de to røde markeringer - personikonet, hvor du kan logge ind, og menulinjen nederst i billedet - det er den, du med stor fornøjelser kommer til at navigere rundt i til Landsstævnet:

App_skærmbillede_med_markering.png