Friluftslejren

Velkommen til Landsstævnets Friluftslejr – en lejr med fokus på urbant friluftsliv for hele familien.

Friluftslejren (Strandvejen ved Dannebrogsgade, 9000 Aalborg) er for dig, der gerne vil opleve friluftslivets mange facetter og hygge ved bålet sammen med andre L2017-familier.

Bemærk, at du ikke længere kan tilmelde dig til overnatning i Friluftslejren. 

I Friluftslejren har dem, der har tilmeldt sig mulighed for at slå deres telt op og nyde primitiv overnatning sammen med andre, der brænder for friluftsliv. Der er også mulighed for at lave mad over bål på vores fælles bålplads.

Aktiviteter i friluftslejren

I løbet af Landsstævnet er der forskellige spændende aktiviteter i friluftslejren, som er åbne for alle deltagere i L2017. Du kan for eksempel dyrke naturmotion eller gå på opdagelse i friluftsgourmet.

Se de mange aktiviteter, der sker i friluftslejren i løbet af Landsstævnet

Vær opmærsom på, at Frilulftslejren er en familielejr, så her er der fokus på hygge, friluftsaktiviteter og ro og fred om aftenen.

Når du skal bo i friluftslejren

Se kort over Friluftslejren

Friluftslejren er beregnet til små telte, men er du en del af en større gruppe, har I også mulighed for at medbringe f.eks. en lavuu. Der er ikke plads til campingvogne, campletter og andre store telte.

Du kan bade i fællesbadet i Spritten, C.A.Olesens Gade 1, 9000 Aalborg, og har du bestilt mad, skal du spise på Skudehavnsvej 13, 9000 Aalborg. 

Har du booket overnatning i friluftslejren, har du modtaget en mail med alle de nødvendige informationer, og du er altid velkommen til at kontakte Jørgen Lund Møller, jlm@karpenhoej.dk, hvis du har spørgsmål. Se mail her