Seniorlejr

Landsstævnets seniorlejr har fokus på hyggeligt samvær og gode oplevelser med andre seniorer.

Hvis du har bestilt overnatning i Seniorlejren, har du modtaget en mail omkring dette. 

Når du ankommer til Sportshøjskolen, hvor Seniorlejren er, finder du indcheckningsstedet og viser din billet (enten printet eller på din mobil). Så får du armbånd på og kan flytte ind på skolen og begynde at deltage i Landsstævnet. 

Der er indkvartering på Sportshøjskolen fra torsdag kl. 14. Enkelte deltagere er en del af landsdelsforeningens fællestransport om onsdagen – det er KUN deltagere, der har valgt skoleindkvartering, som har mulighed for ankomst onsdag.

Indkvartering og nøgleudlevering foregår i teltet i gården på Sportshøjskolen. Der kvitteres for udlevering af værelsesnøgler og bortkomne nøgler erstattes med 250 kr.

Der vil være mulighed for at køre helt hen til Sportshøjskolen og læsse sin bagage af – herefter skal der parkeres på parkeringsareal 300-500 meter fra skolen.

Skoleindkvartering og til dels sengeindkvartering er kønsopdelt – ægtepar kan derfor ikke forvente at være indkvarteret sammen. Der er hovedsageligt 3- og 4-sengs værelser på Sportshøjskolen. Nogle værelser har eget bad – andre skal benytte bad i kælderen. For deltagere som har tilkøbt en seng, vil der være dyne, pude, sengelinned og håndklæde.

Værelserne skal være ryddet søndag kl. 09.00 – ved udtjekning søndag brugt linned og håndklæde afleveres på gangen på henvist sted. Der er mulighed for opbevaring af bagage på Sportshøjskolen.

Der er morgenmad i teltet på Sportshøjskolen torsdag-søndag fra kl. 06.30-08.30.

Der er morgensamling i teltet fredag og lørdag kl. 09.00-ca. 09.45

Indkvartering i Seniorlejren er sammen med andre seniorer på 60+.

Før 7. april var det muligt at tilkøbe indkvartering i 2-3-4-sengsværelser i rigtige senge eller ”klasseindkvartering” på Sportshøjskolen, og overnatning i egen campingvogn ca. 5 minutters gang fra Sportshøjskolen. På dette område er man også velkommen til at slå telt op, men du skal være klar over, at underlaget er grus. 

Se "Idræt for Seniorer"-aktiviteterne her

Udover ovennævnte tilbud har du selvfølgelig mulighed for at deltage i alle idrætternes Kom og prøv-aktiviteter - de kræver ikke tilmelding. Du kan bare møde op på dagen (du skal dog have armbånd på). 

Se rutebeskrivelse til Seniorlejren: