Shows - tilkøb

Udover idrætsaktiviteterne, festerne og koncerterne er der også mulighed for at købe billet til andre festlige oplevelser.

Efterskoleholdets Shows

*KUN FÅ PLADSER TILBAGE*

Livskraft - bevægelse - musik og sang.

Kom og oplev suset fra 5500 efterskoleelevers fantastiske show.

Ud over masser af flot gymnastik, spring, sang og musik vil der være indslag fra mange andre idrætsaktiviteter – mangfoldigheden og fællesskabet længe leve!

Få en oplevelse, hvor individet går hånd i hånd med mangfoldighedens fællesskab. Vi søger dagen, dens rejse og dens store oplevelser og afspejler en ynde, der svæver; et gademiljø, der møder det rene; lufthavnens hverdag, der ræser af sted og ikke mindst samba, fest og farver i gaden.

L2017 International GymNight

*KUN FÅ PLADSER TILBAGE*

Oplev dygtige udenlandske gymnastikhold fra bl.a. Australien og Island sammen med DGI’s 11. Verdenshold i et brag af et show - koreograferet af to dygtige danske koreografer.

På en uge sammensætter vi et show med de internationale deltagere til Landsstævnet, som kulminerer i et 1½-times show fredag aften for publikum.

En oplevelse du ikke må gå glip af!

Verdensholdet IMANI

*KUN FÅ PLADSER TILBAGE*

IMANI danner rammen om et univers, hvor tro spiller en afgørende rolle. 

Troen på sig selv, hinanden og fællesskabet skaber oplevelser på både godt og ondt. Man kan blive såret, skuffet og frustreret, men også glad, nysgerrig og overrasket.

Gennem IMANI vil du opleve troværdige gymnaster, der sætter sig selv i spil for at give dig det bedste show og muligheden for at blive bevæget og betaget.

Køb billet

Prisen for billetterne er tilskuerpriser. Køb billet