Carpark North på Landsstævnet!

Vi er stolte af at kunne afsløre, at Carpark North skal være en del af Afslutningsshowet til DGI Landsstævne 2022 i Svendborg og være med til at afslutte 4 dages magisk fest.

Carpark North

Vi får fornemt besøg til DGI Landsstævne 30. juni - 3. juli 2022 i Svendborg, når Carpark North tager os med ind i deres mørke og skønhed, når de lægger folket ned med en vild energi og fantastiske hitparader.

En del af Afslutningsshowet

Carpark North bliver en del af det spektakulære Afslutningsshow søndag d. 3. juni kl. 10.30. Her vil de sammen med højskoler, et stort efterskolekor og et samlet foreningshold fra hele Danmark give jer en oplevelse, hvor bevægelser og musik flyder sammen.

Køb en billet til Afslutningsshowet og oplev Carpark North!

Bag om Carpark North

Carpark North er et dansk rockband, der blev dannet i Beder syd for Aarhus i 1999. Bandet var det første i Danmark, der havde succes med musikgenren electrorock.

Navnet Carpark North er skabt ud fra genrene "Electro" og "Rock": "Carpark" står for bilparkeringspladsen, kanter, råhed, metal – det rockede, og "North" for nordlys, stjerner og det sfæriske elektronik.

Carpark North har haft fem singler, som har været Ugens Uundgåelige på radiostationen P3: "There's a Place" (2001), "40 Days" (2002), "Transparent & Glasslike" (2003), og "Human" (2005).

I forgive. I pretend. Not to smile. 'Cause I am. Stronger than you. You're transparent and glasslike.

Fra sangen "Transparent & Glasslike"

Giganthits og eksplosiv stadion-rock

I 2003 bragede giganthittet ’Transparent and Glasslike’ ud over det ganske land, som et ubesejret og ubetinget elektrorock-brøl. 

Carpark North har opbygget et musikalsk univers bestående af alt fra eksplosiv stadion-rock båret af glødende guitarriffs til akustiske og melodiøse ballader. Et muskuløst lydbillede, som skiller sig ud på den danske musikscene med gungrende originalitet. Den erfarne trio er kendt for at levere unikke og enestående liveoplevelser med hits på stribe, altid toppet med en eksplosiv og international vibe.

Prisvindende trio

Trioen består af Lau Højen (guitar og vokal), Søren Balsner (vokal og bas) og Morten Thorhauge (trommer). De samme tre elektrorock-legender, som dannede Carpark North for over 20 år siden. Sidenhen har de vundet utallige priser, lagt landets festivaler ned og sat ild til Royal Arena.

Mere om Carpark North