Det koster en billet til Landsstævnet!

Idræt, bus, musik, fest og overnatning! Alt det får du for 1299 kroner til Landsstævnet i Svendborg i 2022. Og hvis du er hurtig, kan du købe billet til early bird-pris i november 2021 til kun 999 kroner eller få fat i en lækker landsstævne-pakke.

Den 1. november 2021 åbner tilmeldingen til DGI Landsstævne 2022. Fire dage med idræt, musik, fest og måske lidt søvn koster kun 1299 kroner – og til de hurtige kun 999 kroner.

Det koster dit landsstævne

Early bird-tilbud:

Køb din billet imellem 1.-30. november 2021 og få særlige early bird-tilbud. Vælg imellem to tilbud:

1) Betal 999 kr. for billetten og få 300 kr. i rabat
2) Betal 1299 kr. for billetten og få en lækker early bird-pakke til en værdi af minimum 500 kr. med i prisen:

 • 1 stk. landsstævne-t-shirt
 • 1 stk. landsstævne-bøllehat
 • 1 stk. landsstævne-mulepose
 • 1 stk. landsstævne-bæltetaske
 • 1 stk. landsstævne-engangsregnslag
 • 1 par landsstævne-sokker
 • 1 stk. landsstævne-powerbank
 • 1 stk. landsstævne-first aid kit

Prisen efter Early bird-perioden:

Køber du din billet efter 30. november kl. 23.59, koster din landsstævnebillet 1299 kr. Billetsalget til Landsstævnet lukker 20. april 2022 kl. 23.59. 

Det her får du

Du kan godt glæde dig – alt det her er nemlig med i dit deltagergebyr (1299 kr / early bird: 999 kr):

(I løbet af tilmeldingsperioden kan der blive udsolgt på noget af ovenstående.)

Det her kan du tilkøbe

 • Madbilletter (Se priser og menu)
 • Billetter til Efterskolernes show, DGI Verdensholdets show og Afslutningsshowet.

Tankerne om corona

Verden har ændret sig på grund af corona, og vi er godt klar over, at situationen for store events fremadrettet ser anderledes ud. Derfor har vi sat alle sejl ind på at skabe de mest trygge og sikre rammer omkring Landsstævnet, så vi overholder alle Sundhedsmyndighedernes og Beredskabsstyrelsens retningslinjer. 

Nu hvor regeringen har ændret kategorisering af corona, så det ikke længere er en samfundskritisk sygdom, er vi fuldt ud optimistiske i forhold til afviklingen i 2022. Vi følger selvfølgelig stadig udviklingen tæt, og ingen af os ved præcist, hvad der kommer til at ske i den nærmeste fremtid. Men som alting ser ud på nuværende tidspunkt (september 2021) er der ingen planer om at aflyse eller flytte DGI Landsstævne 2022 i Svendborg. 

Vi lover dig dog alligevel: 

 • Hvis corona-situationen skulle være skyld i, at vi endnu engang bliver nødt til at udskyde Landsstævnet, så får du mulighed for at få dine penge retur. 

Charlotte Bach Thomassen, Landsformand for DGI, forsikrer dig her om, at vi nok skal passe godt på dig: "Vi har været i gang med planlægningen af L2022 i lang tid nu - også da corona ramte Danmark - og vi har derfor løbende kunne tage højde for den nye situation i alle aspekter af vores planlægning. Vi har mulighed for at tilrette og skabe de mest optimale rammer, som fuldt ud overholder de fastsatte retningslinjer. Vi er hele tiden i tæt kontakt med myndighederne og finder kun løsninger som er forsvarlige og i overensstemmelse med deres rådgivning. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at gennemføre et sikkert og fantastisk landsstævne i 2022."

Bagom prisen

Lene Klindt er Projektleder for Landsstævnet, og hun fortæller her, hvordan DGI har fundet frem til prisen:

”Vi kigger på de omkostninger, der skal dækkes i forbindelse med et så stort event. Der er for eksempel udgifter til el, vand, telte, leje af udstyr, lyd, musiknavne, sceneopbygning, busser – og andet, der skal gøres klar til aktiviteterne. Indtægterne til Landsstævnet består dels af et stort tilskud fra Svendborg Kommune, sponsorater og deltagerbetaling. Der planlægges efter, at stævnet løber rundt i sig selv ud fra den her model. Og det betyder, at det ikke er et mål, at DGI og Svendborg skal tjene penge på Landsstævnet. Dog er der afsat penge til de frivillige, der arbejder for Landsstævnet, så de kan tjene penge til deres forening."

I Aalborg, hvor der blev afholdt Landsstævne i 2017, fik foreningerne over to millioner kroner efter Landsstævnet for deres store indsats. De frivillige hjælper til overalt på Landsstævnet, for eksempel ude på indkvarteringsstederne, ved bespisningsteltene og ved aktiviteterne.

Sæt kryds og glæd dig

Så der er faktisk ikke andet for dig og dine venner at gøre end at sætte kryds d. 1. november og få tilmeldt jer til Landsstævnet d. 30. juni - 3. juli 2022 i Svendborg - Danmarks største idrætsfestival. Vi glæder os til at se jer!