Det skal du nå inden 20. april 2022

Vi lukker for tilmeldingen d. 20. april kl. 23.59, og derfor er der en række ting, du skal nå inden da.

Derfor lukker vi tilmeldingen

For at vi kan nå at blive klar med alt det praktiske inden Landsstævnet, så bliver vi nødt til at lukke for tilmeldingen d. 20. april kl. 23.59. Efter det går både DGI Landskontor, alle de 14 DGI landsdelskontorer og Svendborg Kommune i gang med at detailplanlægge alle de sidste detaljer ud fra alle de tilmeldinger, der er kommet ind. 

Det handler for eksempel om, at vi skal have fordelt jer ud på overnatningsstederne ud fra de landsdele, I har valgt; vi skal klargøre planlægningen af maden ud fra de madbilletter, I har købt, og alle idrætterne skal koordinere deres aktiviteter ud fra, hvor mange der har tilmeldt sig hver enkelt aktivitet. 

Det skal du nå

For det første: Har du ikke købt en landsstævnebillet endnu, så skal du have gjort det. 

Har du allerede sikret dig din billet, så får du her tjeklisten af ting, du skal nå inden 20. april. Log ind i din tilmelding og tag stilling til følgende: 

Tjekliste

  • Tilmeld dig de idrætsaktiviteter, der kræver tilmelding
  • Vælg overnatningsform, og vælg hvilken landsdel du vil bo med
  • Køb madbilletter
  • Meld dig til paraden
  • Kun for holddeltagere: 
    • Jeres instruktør skal have oprettet jeres hold
    • Hver holddeltager skal have koblet sig på jeres hold i deres tilmelding

Det er ikke obligatorisk, at du gør alt det ovenstående, men du skal være opmærksom på, at hvis du er interesseret i de nævnte valg, så skal det gøres inden, vi lukker for tilmeldingen. Vi kan ikke hjælpe dig med det bagefter. 

Hvordan kommer du ind i din tilmelding og redigerer?

Det forklarer vi for dig lige her: Se guide

Hvad skal du så efter 20. april?

Der skal du simpelthen bare glæde dig! Og få styr på det sidste i dit program - der er jo mere end 200 Kom og prøv-aktiviteter, som du kan gå på opdagelse i. De aktiviteter kræver ikke, at du tilmelder dig på forhånd. Du kan bare møde op på dagen, så længe du har en landsstævnebillet. Så find ud af, hvilke du synes er spændende og gem dem i dit program, så det er nemt at gå til, når først du står i Svendborg til sommer. 

Det samme gælder de lokale events, som Svendborg byder på. Og selvfølgelig alle de fede koncerter, som vi byder på. 

Gå på opdagelse i programmet