Halberg & Friends på Landsstævnet!

Vi er stolte af at kunne afsløre én af de kunstnere, der skal spille på DGI Landsstævne 2022 i Svendborg og være med til at sætte gang i den magiske fest. Mine damer og herrer - tillad os at præsentere: Halberg & Friends.

Halberg & Friends

Tag med på en farverig rejse gennem 40 års sangskrivning. Halberg & Friends er et dansk rock-/popband startet i 2013 af Poul Halberg. Repertoiret er fortrinsvis sange fra Halberg Larsen og Ray Dee Ohhs bagkatalog.

Syng med på de magiske sange

Sange som 'Magi i Luften', 'Jeg vil la’ lyset brænde', 'Efterår', 'Elskes af dig', 'Mandagsstævnemøde', 'Brændende Læber', 'Fri for at drømme om dig' og 'Transit' bliver leveret med intensitet, nerve og masser af spilleglæde… - og det med nogen af landets allerbedste musikere.

Bandets single fra 2019 - 'Godaften & Farvel' - er også på repertoiret.

Bag om Poul Halberg

Poul Halberg (født 1959 i København) er en dansk guitarist, komponist, sanger og producer. Poul begyndte allerede i 6-7 års alderen at spille lidt guitar og klaver og fik sin første elguitar som 12-årig - inspireret af forbilleder som Hendrix og Clapton.

Halberg kom i 1979 med i den første version af Sneakers. Herefter startede han i 1980 Halberg Larsen med sangerinden Mona Larsen - bandet var aktivt frem til 1985 og udgav 4 albums i perioden - heriblandt Transit (1983), som indeholdt det stadig populære hit 'Magi i Luften'.

Manden bag Ray Dee Ohh

Sommeren 1988 tilbragte han på en landsdækkende turné med Sanne Salomonsen. I efteråret dannede han sammen med blandt andre Michael Bruun bandet Ray Dee Ohh - som blev den største succes til dato med et samlet salg på henved 1/2 million af de 3 albums 'RayDeeOhh', 'Too' og 'Radiofoni'. Ray Dee Ohh turnérede flittigt i 1989-92, og bandet modtog en Grammy for bedste band i 1990.

Solist og samarbejde med store danske kunstnere

Sammen med Steffen Brandt skrev han i 1989 'Fri for at drømme om dig' til Lis Sørensen - som er at finde på hendes storsælgende album 'Hjerternes Sang'.

I 1992 gik Ray Dee Ohh i opløsning, og Poul arbejdede nu med som producer og komponist på Kaya Brüels album og turnerede med Moonjam.

I 1993 udsendte han sit første soloalbum 'Freedom' og turnerede 1993-95 med materialet fra dette album.

I 1995 spillede han sommerturné med Lis Sørensen, og i 1998 producerede han seks sange til hendes album 'Kærtegn'. Det frugtbare samarbejde varede 22 år til han stoppede i 2017.

Film- og teatermusik

I 2001 indledte Poul Halberg et samarbejde med Wikke & Rasmussen. Sangen ’Jeg vil ha en baby’ med Anders W. Berthelsen og Anne-Grethe Bjarup Riis som solister vandt en Robert samme år for bedste originale sang - og Halbergs underscore musik var også nomineret. 2012 bød på en julekalender på DR - Julestjerner - igen musik skrevet i samarbejde med film-makkerparret.

Halberg har også lavet musik til en del teaterforestillinger, dokumentarfilm, film og NetFlix-serier.

Han har ligeledes spillet guitar på en lang række albums med blandt andre Maggie Reilly, Brødrene Olsen, Andrew Strong, Rick Astley, Anne Dorte Michelsen, Lars Muhl, Rocazino og Souvenirs.

I 2003 udgav han albummet 'Love Affair' med Poul Halberg Band. 'Love Affair' havde et nedtonet akustisk udtryk og blev nomineret til "Årets danske blues-album" ved Danish Music Awards Folk i 2004.

Bag om Halberg & Friends

I 2013 startede Halberg & Friends. Bandet spiller 50-60 jobs årligt - og udsendte en nyskrevet single 'Godaften og farvel' på Halbergs 60-års fødselsdag 12. april 2019.

Halberg & Schandorf – 2 af de oprindelige medlemmer af 'Halberg Larsen', keyboardspilleren Gorm Bülow, trommeslagen Jesper Thomsen samt den fortryllende sangerinde Heidi Degn – giver de mange gode sange nye vinger.

Guitar-garanti

Står der Halberg på plakaten, er der selvfølgelig også masser af god guitar i vente på en aften, hvor han sammen med sine Friends vil fyre den max af.

Glæd jer til et forrygende genhør! 

Halberg & Friends skal spille lørdag aften 2. juli kl. 23.45.

Koncerten er for alle: Deltagere, gæster, borgere og turister. Så bare mød op og nyd musikken.

Mere om Halberg & Friends