Hjalmer på Landsstævnet!

Vi er stolte af at kunne afsløre én af de kunstnere, der skal spille på DGI Landsstævne 2022 i Svendborg og være med til at sætte gang i den magiske fest. Mine damer og herrer - tillad os at præsentere: Hjalmer.

Hjalmer

Vi får fornemt besøg til DGI Landsstævne 30. juni - 3. juli 2022 i Svendborg, når Hjalmer tager os med ind i sit fantastiske univers af god, gedigen og folkelig popmusik.  

Bag om Hjalmer

Hjalmer Larsen pladedebuterede i 2017 med singlen "Hvis du går". Sangen var med på Hjalmer Larsens debut-EP/LP "Skabt til at være ung", der udkom senere på året i november 2017 med syv sange.

Han udgav i 2018 singlen "Samme fejl" skrevet sammen med sangskriveren og sangeren Basim og medvirkede med sangerinden Medina på singlen "Folk som os", skrevet af blandt andre Medina og Larsen. Han medvirkede derudover på Kim Larsens posthume album "Sange fra første sal" på guitar, keyboard og sang.

I 2020 udgav han singlen "Hey du". Og i 2021 singlen "Kommer tilbage". 

Ligger du søvnløs ligesom mig? Stirrer du også ud i mørket? Vender og drejer du dig også hvert minut? Bli'r du holdt vågen af dit hjerte?

Fra sangen 'Hvis du går'.

Står på egne ben

Hjalmer er i sandhed vokset op i et hjem med klaver, og sikkert også et dusin andre instrumenter, men som kunstner står han på egne ben foran sit eget publikum.

Siden hans debut i 2017 er det rullet vanvittig hurtigt for den ambitiøse og arbejdsomme herre, og således har han sunget sig ind i vores hjerter med både talent og karisma. I et univers af flygtige forelskelser og coming-of-age, rummer Hjalmers sange tusinde af melodiøse historier.

Når jeg ser på det nu. Er det ligesom med hjertet det slår. Jeg var i stykker og uh. Så ødelagt alt for længe. Voksen på et sekund.

Fra sangen 'Kommer tilbage'.

Nærvær og publikumstække

Når Hjalmer træder ind på scenen, er den unge sangskriver i sit rette element. Således bliver han i anmelderland rost for sit nærvær og sit solide publikumstække – essentielle kvaliteter, som blandt andet har ført til en nominering i kategorien ’Årets Nye Danske Livenavn’ til Danish Music Awards, prisen for ’Årets Nye Navn’ til Zulu Awards og ’Årets Solist’ til Gaffa-Prisen.

Med sit store hjerte, sin forfriskende umiddelbarhed og sin klokkeklare passion for musikken, positionerer Hjalmer sig som én af de mest fremtrædende navne i Danmark.

Hjalmer skal spille torsdag aften kl. 23.00.  

Koncerten er for alle: Deltagere, gæster, borgere og turister. Så bare mød op og nyd musikken.

Mere om Hjalmer