Hvad skulle jeg dog dér?

Kender du typen, eller er du én af dem, der bare ikke har forstået, hvad andre elsker ved Landsstævnet?

3 gode grunde

 1. Ha’ det sjovt med idræt hele dagen, og hyg med nye og gamle venner om aftenen til koncerter og fester. Mød magien på Danmarks største idrætsfestival.
 2. Prøv kendte idrætter som fodbold, håndbold eller beachvolley og mindre kendte idrætter som floorball, petanque, open water svømning eller bow combat.
 3. Oplev fantastiske shows i verdensklasse.

Myte/Sandhed

Der florerer en del usandheder om Landsstævnet ude i det danske land. Dem får du lige lidt hjælp til at få aflivet her:

 • Myte: Det er kun for gymnaster.
  Sandhed: Nej, det er det faktisk ikke. Det er en vigtig del, men der er flere end 30 forskellige idrætter at vælge mellem, så der er noget for alle. Det er kun ca. halvdelen af deltagerne, der er gymnaster. 
 • Myte: Jeg skal være medlem af en forening for at være med.
  Sandhed: Nej, det skal du faktisk ikke. Landsstævnet er for alle over 15 år, så du kan tage af sted med naboerne fra vejen, kollegerne eller dine gamle højskolekammerater.
 • Myte: Det er kun for sportsnørder.
  Sandhed: Nej, det er det faktisk ikke. Med over 400 aktiviteter at vælge imellem så er der noget for alle interesser og niveauer. Så både nybegyndere og trænede er mere end velkomne. Og så må I heller ikke glemme festerne og koncerterne...
 • Myte: Det er kun for ældre mennesker.
  Sandhed: Nej, det er det faktisk ikke. Vi har deltagere med fra 0-90 år, og sidste gang var 45% mellem 15-29 år. 
 • Myte: Det er kun idræt hele dagen.
  Sandhed: Nej, det er det faktisk ikke. Hver aften kommer du til at hygge dig til koncerter, fester og aktiviteter i Svendborg.

Så der er faktisk ingen undskyldning: Du skal bare med og opleve magien. Og det skal din nabo, ven, kollega, onkel og niece da også.

Pssst...tror du stadig ikke på os, så mærk magien i den her video fra L2017 i Aalborg: