Jonah Blacksmith på Landsstævnet!

Vi er stolte af at kunne afsløre én af de kunstnere, der skal spille på DGI Landsstævne 2022 i Svendborg og være med til at sætte gang i den magiske fest. Mine damer og herrer - tillad os at præsentere: Jonah Blacksmith.

Jonah Blacksmith

Jonah Blacksmith fra Thy er kendt og respekteret for koncerter, der efterlader såvel publikum som anmeldere rørte, euforiske og aldeles varme om hjertet.

Mødet med Vesterhavet

Bandets lyd er stor og dynamisk - ganske som, fristes man til at sige, et møde med det mægtige Vesterhav, der danner monstrøs bagkant og horisont på hjemegnen.

Personlige og håndskrevne sange

Bandets syv medlemmer formår med deres store musikalske alsidighed at folde de personlige og håndskrevne sange ud i et frit og ubesværet univers, der fletter tråde mellem det voluminøst himmelstræbende og det helt nærværende og intime. Alt sammen bundet sammen af Simon Alstrups alsidige, stærke og genkendelige stemme i front.

Anmelderroste

Jonah Blacksmith har haft massiv airplay på landets radiostationer siden debutalbummet ‘Northern Trail’ udkom i 2014. Siden - i 2017 - fulgte det selvbetitlede album ‘Jonah Blacksmith’ og senest i efteråret 2020 udkom det ligeledes anmelderroste ‘Brothers’-album, hvorpå singlerne Monster, Honey og Dreams er at finde.

Bandet udsendte i oktober 2021 singlen House on Fire, som fra starten er blevet playlistet af både DR P4 og Nova FM.

Nordvestjyske rødder

Jonah Blacksmith har hjerte og rod i det nordvestjyske, og består af brødrene Thomas og Simon Alstrup, samt Søren Bigum, Lasse Alstrup, Jon Bisgaard Kjeldsen, Søren Poulsen og Thor Kortegaard.

Jonah Blacksmith skal spille fredag aften 1. juli kl. 23.00.

Koncerten er for alle: Deltagere, gæster, borgere og turister. Så bare mød op og nyd musikken.

Mere om Jonah Blacksmith