Lord Siva på Landsstævnet!

Vi er stolte af at kunne afsløre én af de kunstnere, der skal spille på DGI Landsstævne 2022 i Svendborg og være med til at sætte gang i den magiske fest. Mine damer og herrer - tillad os at præsentere: Lord Siva.

Lord Siva

Det er uden tvivl en vaskeægte popstjerne med de storhittende ‘Paris’ og ‘Solhverv’ samt dansk pops melankoliker, der beærer de glade landsstævnedeltagere med et besøg til DGI Landsstævne 30. juni - 3. juli 2022 i Svendborg. 

Bag om Lord Siva

Brian Sivabalan, bedre kendt som Lord Siva (født 24. november 1989 i Aalborg), er en dansk sanger med tamilske rødder fra Sri Lanka. Hans debut var med EP'en "100" i februar 2014. Samme år optrådte han som gæst i numrene Stein Bagger og Fortæl dem på Ukendt Kunstners album Forbandede Ungdom.

I 2020 indspillede han en coverversion af dansktopgruppen Humørekspressens sang "Solhverv", som blev et stort hit og kåret til Årets hit ved Zulu Awards året efter. Årets mest indtjenende musiknummer blev "Paris" i samarbejde med Vera.

Vi danser tætter' i natten. Tætter' end før. Som isen i glasset. Til vi smelter og dør.

Fra sangen 'Solhverv'

Følelsesfuld hiphop

Der er en fornemmelse af en hård rejse igennem tilværelsen, der har bragt ham hen til at være den succesfulde artist, han er i dag.

Lord Siva har, siden han etablerede sin lyd og kom frem i starten af 10’erne, været med til at bringe bevægelsen af følelsesfuld hiphop til Danmark. Som repræsentant for en skrøbelig maskulinitet, har han på sine tidligere udgivelser, fanget en form for eksistentiel angst. Men i kraft af sin totale overgivelse til pop og optimisme, fanger en forvandlet Lord Siva, nu den specifikke sårbarhed, der eksisterer, når man elsker nogen.

The streets of Paris. I see you walkin' 'cross the street at night. The streets of London. I see your shadow moving city lights.

Fra sangen 'Paris'.

Happy end og 17 millioner streams

Lord Siva behøver ikke at være en bestemt kunstner. Han lader sig ikke begrænse og indskrænker ikke sin egen frihed. Hans samarbejde med den danske producer Vera gjorde deres fælles hitsingle »Paris« til den næstmest afspillede sang i 2019 i Danmark med over 17 millioner streams på Spotify, er »Solhverv« blevet soundtracket til et happy end; verden er blevet reddet og kærligheden vundet.

Lord Siva skal spille fredag aften kl. 23.30. 

Koncerten er for alle: Deltagere, gæster, borgere og turister. Så bare mød op og nyd musikken. 

Mere om Lord Siva