Mads Langer på Landsstævnet!

Vi er stolte af at kunne afsløre én af de kunstnere, der skal spille på DGI Landsstævne 2022 i Svendborg og være med til at sætte gang i den magiske fest. Mine damer og herrer - tillad os at præsentere: Mads Langer.

Mads Langer

Med utallige udsolgte koncerter, talrige platinsælgende singler, albums og over 100 millioner streams, har Mads Langer befundet sig i den absolutte superliga på den danske stjernehimmel i efterhånden mange år, og nu er vi så heldige, at han igen besøger Landsstævnet. 

Bag om Mads Langer

Mads Langer er vokset op i Skive. Her fattede han tidligt interesse for barndomshjemmets klaver og trommesæt. Han fortsatte interessen på Skive Musikskole, hvor musikere fra Superheroes, Carpark North og Dúné også har gået.

I 2003 flyttede Mads Langer til København, hvor han spillede med i en række jamsessions. Men vejen ind i musikbranchen kom, da han vendte hjem til Skive for at være dommer i en lokal musikkonkurrence. Her mødte han Kashmirs daværende manager, Brian Nielsen, og spillede nogle af sine sange for ham. Det førte til en kontrakt med pladeselskabet Copenhagen Records.

Mads Langers første single 'Breaking News' udkom i oktober 2005 og blev Ugens Uundgåelige på P3. I 2006 kom debutalbummet 'Attention Please', og herefter boede Mads Langer i New York, Los Angeles og London, og karrieren skød for alvor i gang - både i Danmark og i udlandet. 

Hit på hit

Mads Langer har været aktuel og knækket hitlisterne utallige gange. Med stærke sange som blandt andet '3 A.M', 'Tunnelvision', '21:4', 'Monsters in my mind', og de nyeste hits er Mads Langer fortsat i topform, og vender igen op og ned på det danske musiklandskab, som placerer Mads Langer i toppen af alle hitlister.

When I feel my heart go dark inside. She knows how to bring it back to light. When even the good parts don't feel right. She keeps out the monsters in my mind.

Fra sangen 'Monsters in my mind'

Lad dig bevæge af Mads Langers mesterlige vokal, som spænder fra dybfølt inderlighed til energisk eksplosivitet.

'Fact-Fiction' og 'Heartquake' kan vi udenad, og Langers version af Olives megahit 'You’re Not Alone' giver stadig genlyd i både ind- og udland.

Det er ingen tilfældighed, at singer/songwriteren har den markante position. Han kan med rette kaldes en af landets mest hårdtarbejdende og dedikerede kunstnere. 

“Jeg har en konstant strøm af musik kørende i mit hoved fra jeg vågner til jeg går i seng. Sådan har det været så længe jeg kan huske tilbage. Musikken har altid været en del af mig, og jeg kniber mig dagligt i armen af taknemmelighed over, at jeg faktisk lever mit liv med min drengedrøm som omdrejningspunktet”.

Mads Langer

Mads Langer blev for alvor kendt i den brede befolkning, da han i 2012 medvirkede i “Toppen af Poppen” på TV2, hvor han sang nummeret “Overgi’r mig langsomt” for Sanne Salomonsen, som han selv har komponeret til hende.

Var med på landsstævne i 2017

Det er ikke første gang, vi er så heldige at få besøg af Mads Langer. I 2017 gav Mads Langer koncert efter Åbningsshowet til DGI Landsstævne i Aalborg, og stemningen var ikke til at tage fejl af. Se bare på billedet her, hvor veloplagt en stjerne vi havde med at gøre: 

2017.jpg

Mads Langer skal spille lørdag aften kl. 23.00 på DGI Landsstævne 2022 i Svendborg.

Koncerten er for alle: Deltagere, gæster, borgere og turister. Så bare mød op og nyd musikken.