Malte Ebert på Landsstævnet!

Vi er stolte af at kunne afsløre én af de kunstnere, der skal spille på DGI Landsstævne 2022 i Svendborg og være med til at sætte gang i den magiske fest. Mine damer og herrer - tillad os at præsentere: Malte Ebert.

Malte Ebert

Tag godt imod den tidligere Gulddreng. Humoren er i behold, selvom Malte Ebert nu udgiver musik i sit eget navn. Musikken har fået et mere personligt præg, og den klare stemme er kommet i fokus. I kan godt glæde jer.  

Bag om Malte Ebert og Gulddreng

Malte Fynboe Manniche Ebert er født i 1994 i Vejle og slog igennem på den danske musikscene som Gulddreng tilbage i 2016. Gulddreng var en figur Malte Ebert skabte sammen med sit pladeselskab. Gulddreng byggede sine sangtekster på et selvoptaget billede, hvor han sang om, hvor god han selv syntes han var.

Gulddreng var især populær på streamingtjenesten Spotify, hvor han nåede mere end 80 millioner streams. I en dokumentarserie udgivet i 2017 på DR3, blev historien bag Gulddreng afsløret, og hvad fremtiden indebar. Her blev det blandt andet offentliggjort, at Malte skulle stoppe som Gulddreng i februar 2018, og at han havde skrevet kontrakt med Sony Music om et, på det tidspunkt, ukendt engelsk-sproget projekt. Gulddreng afholdte derefter en afskedskoncert den 2. februar 2018.

En længere række af Gulddrengs singler ramte førstepladserne på forskellige hitlister, hans plader opnåede platinstatus, og Gulddrengs sange har mere end 230 millioner streams. Af de mest kendte hits kan nævnes 'Model', 'Se mig nu' og 'Ked af det'.

Er du okay, eller er du ked af det? For det' okay at være ked af det

Fra sangen 'Ked af det'

Gulddrengen vandt Årets Publikumspris ved Danish Music Awards i 2016.

EM-hittet

Efter en længere pause blev Gulddreng genoplivet i sommeren 2021 med fodbold EM-hittet “Helt sikker”, der blev den mest lyttede fodboldssang i 2021. Sangen blev streamet 450.000 gange på tværs af platforme på en enkelt dag og blev Gulddrengs ottende nummer et-single.

Synger nu på dansk

I starten af oktober udgav Malte Ebert sin første single på dansk i eget navn med titlen ”Mine venner er sindsyge”. Malte Ebert har i eget navn indtil nu ellers kun udgivet musik på engelsk, hvor hits som 'Rather be' strøg ind på hitlisterne. 

Hvis alle mine venner, de' sindssyge. Mine venner, de' sindssyge. Det' helt okay, for det' jeg også

Fra sangen 'Mine venner er sindsyge'

Hele pakken

Der er ingen tvivl om, at han har hele pakken. Med et godt øje for sit publikum tager han temperaturen på ethvert arrangement. Med Malte Ebert er du sikker på at opleve en kunstner, der kommer med god stemning, humor, en stjernestemme og rig mulighed for en tur på dansegulvet.

Malte Ebert skal spille lørdag aften kl. 23.30.

Koncerten er for alle: Deltagere, gæster, borgere og turister. Så bare mød op og nyd musikken.

Mere om Malte Ebert