Skæve Landsstævne-aktiviteter udfordrer og inspirerer

Som altid byder Landsstævnet på masser af sjove, spændende og nyskabende aktiviteter. I 2022 kan man blandt andet stifte bekendtskab med Pickleball, Speedminton, Padel og diverse esports-aktiviteter.

Et lille udvalg af Landsstævneidrætterne

Over 30 idrætter

Krolf, combat archery, fitnessbasket eller rødvinspetanque. Kær idræt har mange navne, og til DGI Landsstævne 2022 kan du prøve mere end 400 aktiviteter fordelt på over 30 forskellige idrætter. Der er derfor noget for enhver smag, når Landsstævnet endelig løber af stablen til sommer i Svendborg.

Nysgerrig på nye udfordringer?

I 2017 kunne man udfordre sin balance og teknik på en flydende badmintonbane eller nyde et glas rødvinspetanque. I 2022 kan nysgerrige idrætssjæle kaste sig ud i Speedminton, Pickleball eller diverse esports-aktiviteter, som for eksempel JABII battles og EVOTAG. 

Du kan blive klogere på de nævnte aktiviteter og andre skæve discipliner til L2022 længere nede på siden.

Tanken bag udvalget

"Tanken bag vores store program er at præsentere alle de sjove og spændende idrætter, vi arbejder med i DGI. Landsstævnet er et udstillingsvindue, hvor gæsterne får præsenteret en masse nye og spændende tiltag, som giver mening i den kontekst som DGI tænker idræt og motion i," fortæller projektleder for Landsstævnet, Lene Klindt, der opfordrer til, at man under Landsstævnet tager ud og prøver en masse spændende aktiviteter på egen krop.  

Noget for alle

"Vi hylder den brede idræt til Landsstævnet, og der er plads til at eksperimentere i aktivitetszonerne, hvor vi har samlet en masse spændende, inspirerende og sjove aktiviteter. Både i DGI og til Landsstævnet har vi folk i alle aldre, og derfor er det en vigtig del af Landsstævnet, at der er stor diversitet i aktiviteterne, der derfor henvender aktiviteterne sig til et bredt publikum," fortæller Lene Klindt videre.

For DGI er en god aktivitet bygget op på en sjov måde, har et konkurrenceelement og taktik samt inspirerer deltageren.

Fakta om aktiviteterne

- Flere end 400 aktiviteter inden for mere end 30 idrætter

- Gå på opdagelse i programmet her

- Forskellige typer af aktiviteter: Nogle kræver tilmelding på forhånd. Og andre er kom og prøv-aktiviteter, hvor du bare kan møde op på dagen, så længe du har en landsstævnebillet.