DGI Fyn

Er du én af de mange fynboer, der skal med til Landsstævne i Svendborg? Så følg med her på siden, så er du opdateret på de lokale praktiske informationer.

Hej alle L2022-deltagere fra DGI Fyn.

Så er det simpelthen lige om lidt – kan I mærke det? Svendborg er klar til et brag af et Landsstævne, som forhåbentlig kommer til at rumme masser af idræt, sjov og god stemning.

Tættere mod Landsstævnet vil du kunne finde mere praktisk lokal info på denne side, så hold endelig øje.

Vi er over 2.600 deltagere fra Fyn og vi glæder os til at se jer alle i Svendborg til et brag af et Landsstævne!

Overnatning

Skoleindkvartering
Har du valgt skoleindkvartering, skal du bo på Handelsskolen, Skovsbovej 43, 5700 Svendborg.

Vi opfordrer flest muligt til at indkvartere på skolen:

  • Onsdag 29. juni kl. 10 - 20.
  • Torsdag 29. juni kl. 8 - 20.

Afrejse fra skolen skal ske senest søndag den 3. juli kl. 15.00.

> Læs mere om skoleindkvartering

Campingplads
Har du valgt at campere og selv medbringe enten telt eller campingvogn, så skal du overnatte på Camp Tankefuld. Du skal køre af motorvejen ved Svendborg N og følge skiltene til campingpladsen.

Campingpladsen åbner onsdag den 29. juni. 2022 kl. 10.00 – og pladsen skal forlades senest søndag den 3. juli 2022 kl. 15.00.

Der er mulighed for at parkere et lille stykke væk fra Camp Tankefuld.

OBS! Bemærk, at vi ikke har tildelt pladser til foreninger eller hold på forhånd. Ønsker du at blive placeret ved siden af andre fra samme forening eller hold, anbefaler vi, at I aftaler ankomst samtidig.

> Få overblik over Camp Tankefuld

Åbningsparade

Paraden vil tage dig med på en maritim rejse gennem nogle af Svendborgs hyggeligste gader. 

Du vil blive kastet til havs, ført under vandet og møde en anden verden, inden du til sidst bydes velkommen på Landsstævnestadion, hvor vi sammen skal opleve det store åbningsshow.

DGI Fyn mødes på Voldgade P-plads Vest. Se placering på kortet ved den røde prik:

Kort parade - beskåret.png

Det er vigtigt, at du er på opstartspladsen senest kl. 17.00. På opstartspladserne finder du ind i de opmærkede områder til din landsdel og tager opstilling 5 personer i bredden.

Herfra vil du og dit hold blive guidet ud på den knap 2,7 kilometer lange paraderute til Landsstævnestadion. Det er vigtigt, at vi ankommer til Landsstævnestadion i tide, så følg GPS-personerne, som hjælper med at holde tempoet.

Tidsplan

  • Kl. 16.40: Ankomst på opstartspladserne
  • Kl. 17.30: Parade gennem Svendborg og indmarch på Landsstævnestadion
  • Kl. 19.30-21.00: Åbnings show (stående på plænen på Landsstævnestadion)

Husk godt fodtøj, vand, evt. en snack to go - og påklædning efter vejret. Der er ikke valgt ens tøjfarve fra DGI Fyns side.

Vidste du, at du kan være både deltager og frivillig?

Du har stadig chancen for at få fantastiske oplevelser som både deltager og frivillig til Landsstævnet, og blive en del af det store fællesskab af frivillige. Kan du hjælpe i 4 timer? Så kan du være frivillig og tjene 42,50 kr./time til din forening.

> Jeg vil også være frivillig!

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe, hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål til overnatning, åbningsparade eller andet. Kontakt os på fyn@dgi.dk eller på tlf. 79 40 46 00.