DGI Midt- og Vestsjælland

L2022 står for døren! Få seneste nyt og praktiske informationer fra DGI Midt- og Vestsjælland.

Landsstævnet er en fest, og DGI Midt- og Vestsjælland sendte i 2017 knap 1600 aktive danskere til festen. Vær med, når vi igen tager til Landsstævne og deltager i Danmarks største idrætsfestival.

Følg med på denne side, så du hele tiden er opdateret om din landsdelsforening på L2022.

Hvor skal vi sove?

Når vi har det endelige deltagerantal for Midt- og Vestsjælland, får vi tildelt en skole, som mange af os skal sove på. Har I bestilt overnatning på skole, vil vi gøre vores bedste for at sikre, at alle fra samme hold eller forening kommer til at sove i sammen. Husk at vælge vores landsdel, når du tilmelder dig. Det gør ikke noget, hvis du ikke har adresse i vores landsdel.

Det samme gælder for alle jer, som vælger at campere og selv medbringer enten telt eller campingvogn. DGI Midt- og Vestsjælland har et område på pladsen til telt og et andet til campingvogn. Som udgangspunkt får man tildelt en plads efterhånden som man ankommer. Vil I gerne bo ved siden af hinanden, er det altså vigtigt, at I tjekker ind sammen.

Som Landsstævnedeltager fra vores område vil du i starten af juni modtage en mail med yderligere information om de praktiske detaljer.

Bustransport

I stil med tidligere år arrangerer vi bustransport fra Sjælland til Svendborg, så I har de bedst mulige forudsætninger for en perfekt start på Landsstævnet.

Du kan tilmelde dig bustransporten her

L2022-tøj

Klæd dig på til Landsstævnet fra top til tå med vores fede L2022-tøj. Her finder du alt fra bukser og hoodies til t-shirts og shorts.

Ring til os

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål vedrørende Landsstævnet – stort som småt. Ring til os på: +45 79 40 48 05

Har du en god historie?

Der findes et utal af fantastiske, forunderlige, rørende og underholdende landsstævnefortællinger derude hos jer. Hjælp os med at fortælle dem, så vi kan skabe noget opmærksomhed om alle I fantastiske idrætsentusiaster. Skriv din historie til Louise Wiederquist på louise.wiederquist@dgi.dk eller ring på 79 40 48 05.