DGI Sydøstjylland

Landsstævnet er en fest, og Sydøstjylland sendte i 2017 knap 1600 aktive danskere til festen. Vær med, når vi igen tager til Landsstævne og deltager i Danmarks største idrætsfestival.

Følg med på denne side, så du hele tiden er opdateret om din landsdelsforening på L2022.

En hær af ambassadører

Rundt omkring i hver en afkrog af Sydøstjylland har vi hjælpere, som gør en stor indsats for at fortælle om L2022. Denne hær af ambassadører er både nye og erfarne landsstævnedeltagere og i enhver alder. Vi er stolte over, at vi i Sydøstjylland har intet mindre end 154 aktive ambassadører, som hjælper os med at skabe det bedste Landsstævne for alle os fra Sydøstjylland.

Hvor skal vi sove?

Når vi har det endelige deltagerantal for Sydøstjylland, får vi tildelt en skole, som mange af os skal sove på. Har I bestilt overnatning på skole, vil vi gøre vores bedste for at sikre, at alle fra samme hold eller forening kommer til at sove i sammen. Husk at vælge vores landsdel, når du tilmelder dig. Det gør ikke noget, hvis du ikke har adresse i vores landsdel.

Det samme gælder for alle jer, som vælger at campere og selv medbringer enten telt eller campingvogn. DGI Sydøstjylland har et område på pladsen til telt og et andet til campingvogn. Som udgangspunkt får man tildelt en plads efterhånden som man ankommer. Vil I gerne bo ved siden af hinanden, er det altså vigtigt, at I tjekker ind sammen.

Som Landsstævnedeltager fra vores område vil du i starten af juni modtage en mail med yderligere information om de praktiske detaljer.

L2022-tøj

Klæd dig på til Landsstævnet fra top til tå med vores fede L2022-tøj. Her finder du alt fra bukser og hoodies til t-shirts og shorts.

Ring til os

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål vedrørende Landsstævnet – stort som småt. Ring til os på: +45 79 40 44 00

Har du en god historie?

Der findes et utal af fantastiske, forunderlige, rørende og underholdende landsstævnefortællinger derude hos jer. Hjælp os med at fortælle dem, så vi kan skabe noget opmærksomhed om alle I fantastiske idrætsentusiaster. Skriv din historie til Pernille på pernille.plagborg@dgi.dk eller ring på 79 40 44 08.