Åbningsparade

Kan du lide store fællesskaber, magi, puls og overraskelser, så er åbningsparaden lige noget for dig. Hverken deltagere eller tilskuere langs ruten skal være i tvivl om, at Landsstævnet er kommet til byen, og festen er startet.

Ingen Landsstævne uden en parade! 

Traditionen tro starter vi Landsstævnet op med en festlig parade igennem byen torsdag eftermiddag. 

I forhold til planlægningen er det vigtigt, at du tilkendegiver ved tilmeldingen, om du ønsker at deltage i åbningsparaden. OBS: Vær opmærksom på, at paraden kan blive udsolgt, så skynd dig at sikre dig en plads, så du er sikker på at komme med.

Tilmelding til Paraden

Når du tilmelder dig Landsstævnet, har du mulighed for at vælge, om du vil deltage i paraden - det er ganske gratis og rigtig sjovt. I din tilmelding skal du vælge hvilken landsdel, du ønsker at gå sammen med i paraden. Det behøver ikke at være den landsdel, du bor i til daglig. Hvis I er en gruppe venner eller et hold, der gerne vil gå sammen, så skal I blot vælge den samme landsdel. 

Deltagerne i paraden kommer til at gå sammen med deres hold og den landsdel, de har valgt.

For at deltage i paraden skal du kunne gå ca. tre kilometer i rask tempo og stå tæt sammen med andre både før og efter paraden. Hvis du går med ind på stadion og skal opleve Åbningsshowet derindefra, så vil det sige, at du samlet skal kunne holde til: At stå op og vente ved opstartspladsen. At gå ca. 3 km. At være med i indmarch, som tager 1-1,5 time. At stå op under hele den officielle åbningsceremoni og Åbningsshowet, hvilket varer ca. 1,5 time. 

Selve paraden

Paraden starter med, at alle deltagere mødes på angivede opstartspladser. Hvis du tilmelder dig paraden, får du en mail med mere information tættere på Landsstævnet.

Allerede på opstartspladserne vil du mærke det store fællesskab, og undervejs på ruten vil du blive mødt af magi og puls i form af underholdning, musik og overraskelser. Mødetidspunktet på opstartspladserne vil være omkring kl. 16.00 torsdag.

Åbningsshowet

​Hvis man deltager i paraden, så går man ind på landsstævnestadion og kan opleve Åbningsshowet fra plænen. Det er ikke siddepladser. Hvis man ønsker at sidde ned til Åbningsshowet, så skal man købe separate showbilletter til dette. For at benytte de købte siddepladser, skal man så gå ud af paraden inden den fortsætter ind på plænen. Og gå hen og finde det sted, hvor man kan har købt siddepladser til. 

Oplevelse af parade

Vi har spurgt tidligere deltagere om, hvilke ord de forbinder med paraden. Du kan se ordene i videoen her: