Efterskoler

Traditionen tro afslutter en lang række efterskoleelever deres efterskoleår ved at deltage i Landsstævnet.

Efterskoleholdet

Efterskolerne deltager for 10. gang i DGI Landsstævne med et efterskolehold, når Svendborg er vært for begivenheden i sommeren 2022.

Efterskoleholdets deltagelse vil give eleverne en unik mulighed for at forlænge efterskoleopholdet med en uge fuld af ekstraordinære oplevelser i et fællesskab på tværs af skoler, interesser, foreninger og generationer. 

Alle elever skal i én eller anden grad deltage i opførelsen af 3 ens shows til Landsstævnet, hvor gymnastik, spring og fællessang til livemusik vil være dominerende aktiviteter. Der vil dog også indgå elementer fra de andre hovedaktiviteter.

Læs mere om efterskoleholdet på Efterskoleforeningens hjemmeside.

Tilmeld dig Landsstævnet som efterskoleelev

Efter-efterskoleholdet

Har du gået på efterskole og har afsluttet det bedste år i dit liv i 2018, 2019, 2020 eller 2021, hvor der ikke lige er Landsstævne? Så har du muligheden for endnu en oplevelse for livet med dine bedste venner, også selv om I bor i hver sin ende af Danmark.

Konceptet er i sin enkelthed et samarbejde mellem Søndersø Gymnastikforening og DGI Fyn Gymnastik, der tilsammen vil skabe et hold, hvor tidligere efterskoleelever kan mødes og tage til Landsstævne i Svendborg sammen.

Find mere info og tilmeld dig holdet