Fester og koncerter

Efter en lang dag med idræt er det tid til at evaluere dagens idræt og snakke næste dags taktik igennem over en øl, finde danseskoene frem og have det sjovt med gamle og nye venner.

Festerne i hele byen

Du får rig mulighed for at feste ét af de her steder i Svendborg:

  • Stævnecentrum: Festteltet med kendte bands
  • Stævnecentrum: Festteltet med party- og kopibands
  • Stævnecentrum: Friluftsscene med DJ's
  • Torvet: Friluftsscene
  • Jessens Mole på Havnen: Friluftsscene.

Områderne vil være i fuld vigør torsdag, fredag og lørdag aften. I umiddelbar nærhed vil det være muligt at forsyne sig med såvel mad som drikke.

Festtelte

L2022 omfavner for alvor dansefesten. Udover de tre store scener, som sættes op i byen, vil der være to store festtelte, hvor du kan fremføre alle de forbudte trin.

  • Det ene festtelt i Landsstævnecentrum bliver et regulært dansefesttelt med musik fra først på aftenen og til efter midnat. Her kan du svinge træbenet til alle de kendte hits, og musikken leveres af de bedste party- og kopibands i landet. 
  • Det andet telt (også i Landsstævnecentrum): Om dagen rummer det store telt på 4000 m2 bespisning af omkring 4700 stævnedeltagere, og om aftenen forvandles teltet til ét stort festtelt med original live-musik fra store, kendte, danske kunstnere. Her får du med garanti de optimale rammer til uforglemmelige L2022-koncertoplevelser.

Koncerter med kendte kunstnere

Hold øje med musikprogrammet, hvor vi løbende vil offentliggøre de kunstnere, du kan opleve under Landsstævnet. Vi arbejder på at sammensætte det bedste program til dig og dine, så du kan godt begynde at glæde dig. 

Koncerterne er for alle: Deltagere, gæster, borgere og turister. Så bare mød op og nyd musikken. 

Kom og mærk pulsen - vi glæder os til at feste med jer.