Hvordan gør jeg?

Det vil vi rigtig gerne hjælpe dig med. Her giver vi dig overblikket over, hvordan det der landsstævne egentlig fungerer.

Landsstævnet er Danmarks største idrætsfestival, og det hele fungerer lidt ligesom en festival: 

Køb en billet

Først køber du en billet: 4-dages billet eller endagsbillet, når billetsalget åbner i efteråret 2024.

Når du køber billet, bliver du præsenteret for en masse idrætsaktiviteter. Husk, at mange af dem kræver, at du tilmelder dig. Udover dem der kræver tilmelding, vil der også være en lang række aktiviteter, der hedder Kom og prøv-aktiviteter. De kræver en landsstævnebillet, men ikke at du tilmelder dig - du møder bare op. Dem kan du se i programmet, når det bliver klar i efteråret 2024. 

Hvad får jeg for min billet? 

Ja, det kan vi godt forstå, at du gerne vil vide. Du får faktisk ret meget, når vi selv skal sige det: 

4-dages billet: 

 • Alt det idræt du vil! Vælg mellem en masse idrætter
 • Deltagelse i Åbningsparaden igennem Vejle
 • Deltagelse i Åbningsshowet på plænen på stadion
 • Gratis overnatning på skole, i eget telt eller campingvogn
 • Gratis shuttlebusser under Landsstævnet
 • Adgang til festtelte med bands og DJ's
 • Adgang til koncerter med kendte kunstnere

Endagsbillet: 

 • Landsstævne-oplevelsen fredag eller lørdag:
  • Adgang til mange forskellige idrætsaktiviteter
  • Overnatning 1 nat i eget telt eller campingvogn (uden strøm)
 • Gratis shuttlebusser under Landsstævnet
 • Adgang til festtelte med bands og DJ's
 • Adgang til koncerter med kendte kunstnere

(Forbehold for ændringer inden efteråret 2024)

Hvad skal jeg lave? 

Du kommer ikke til at kede dig! Der venter dig en forrygende festival-fornemmelse med det ekstra plus, at du har et hav af bevægelse og sport ind over. Vi har et tætpakket program med underholdning fra torsdag til søndag, hvor du kan vælge imellem aktiviteter inden for en masse idrætter. 

Derudover vil der være en masse fede fester, koncerter, shows, happenings, foredrag, udstillinger og meget andet. Og ikke mindst en helt fantastisk stemning skabt af de mange deltagere, frivillige og alle de søde vejlensere, der åbner deres by for os.  

Hvordan fungerer det der med overnatning? 

Ja, det er lidt anderledes end til festivaller. Når du tilmelder dig Landsstævnet, så vælger du med en 4-dages billet hvilken overnatningsform, du ønsker (skole, eget telt eller egen campingvogn). Du skal samtidig vælge, hvilken landsdel du gerne vil indkvarteres sammen med. 

Grunden til, at du skal vælge landsdel er, at DGI har 14 landsdelskontorer, der sammen med DGI Landskontor og Vejle Kommune er med til at planlægge DGI Landsstævne 2025. Se kort over landsdele

Du bestemmer selv om, du vil vælge den landsdel, du bor i, eller om du vil vælge en anden landsdel, så du for eksempel kan bo sammen med nogen venner fra et andet sted i landet. I skal bare blive enige om, hvilken én I vælger. 

Efter tilmeldingen lukker, går hver landsdel i gang med det store arbejde med at fordele alle deltagere i den pågældende landsdel ud på de indkvarteringssteder, som den landsdel har fået tildelt i Vejle. 

Endagsdeltagere, der vælger overnatning, skal ikke vælge landsdel. De bliver placeret i et område kun for endagsdeltagere.

Du kan selvfølgelig også vælge at stå for din overnatning selv.

Hvad med mad? 

Du kan vælge at købe madbilletter inde i din landsstævnetilmelding - det er helt op til dig selv. Du vælger, om du vil have morgenmad, frokost eller aftensmad eller hele baduljen. Hvis du hellere selv vil stå for din mad, kan du selvfølgelig også det. Og så er der selvfølgelig også et hav af madboder, caféer og restauranter, hvor du kan stille sulten imellem alle de sjove oplevelser. 

Showbilletter?

Under Landsstævnet har du mulighed for at opleve disse fantastiske shows: 

 • Åbningsshow
 • Afslutningsshow
 • Efterskolernes Show

Du skal købe særskilte billetter til disse shows. Billetsalget til shows foregår i et andet system end tilmeldingen, og billetsalget åbner i slutningen af 2024. 

Kan jeg ændre i min tilmelding? 

Ja - det kan du tro, men kun frem april 2025, hvor vi lukker for tilmeldingen. Indtil da kan du bare logge ind i din tilmelding og ændre løs. Undtagen de ting, du har betalt for - dem kan du ikke ændre (Det vil sige: Landsstævnebillet, madbilletter, strøm og golfbilletter). 

Kan jeg ikke bare være tilskuer?

Jo - det kan du helt bestemt. Det er selvfølgelig ikke lige så sjovt som at være med, men du får helt sikkert også en god oplevelse ved at gå rundt og snuse til stemningen i hele byen og være tilskuer til for eksempel opvisninger, turneringer osv. Og det kræver ikke billet at være tilskuere - det er helt gratis.