Hvordan gør jeg?

Det vil vi rigtig gerne hjælpe dig med. Her giver vi dig overblikket over, hvordan det der landsstævne egentlig fungerer.

Landsstævnet er Danmarks største idrætsfestival, og det hele fungerer lidt ligesom en festival: 

Køb billet

Først køber du en billet, så du kan få et landsstævnearmbånd: Vælg imellem et 4-dages armbånd eller et 1-dags-armbånd (fredag eller lørdag), når billetsalget åbner i 1. oktober 2024.

Når du køber billet, bliver du præsenteret for en masse idrætsaktiviteter. Husk, at mange af dem kræver, at du tilmelder dig. Udover dem der kræver tilmelding, vil der også være en lang række aktiviteter, der hedder Kom og prøv-aktiviteter. De kræver en landsstævnebillet, men ikke at du tilmelder dig - du møder bare op. Dem kan du se i programmet, når det bliver klar i september 2024. 

OBS: Hvis du vil deltage med et hold i f.eks. gymnastik, fodbold osv., så skal I oprette jeres hold i vores system først. Det kan I gøre allerede nu her på L2025.dk: Opret hold.

Grunden til, at I skal oprette hold inden for visse aktiviteter, skyldes, at vi har brug for at kunne planlægge på forhånd. F.eks. skal vi have et overblik over alle tilmeldte hold for at kunne lave en kampplan til Beachvolley og et program for hvert gymnastikgulv og de opvisninger, der skal foregå på de enkelte gulve.

Der er MASSER af idrætter og aktiviteter, som ikke er holdidrætter. Så du og dine venner kan sagtens tage afsted sammen og hver især prøve forskellige idrætter om dagen og så mødes og feste sammen om aftenen. Holdaktiviteterne er kun inden for enkelte aktiviteter og idrætter.

Hvad får jeg adgang til med mit armbånd? 

Ja, det kan vi godt forstå, at du gerne vil vide. Du får faktisk ret meget, når vi selv skal sige det: 

4-dages-armbånd: 

 • Alt det idræt du vil! Vælg mellem flere end 30 idrætter
 • Deltagelse i Åbningsparaden igennem Vejle
 • Deltagelse i Åbningsshowet på plænen på stadion
 • Overnatning på skole, i eget telt eller campingvogn
 • Adgang til festtelte med bands og DJ's
 • Adgang til koncerter med kendte kunstnere (Adgang for alle)
 • Shuttlebusser under Landsstævnet
 • Adgang til L2025-cykler. Først til mølle.

1-dags-armbånd: 

 • Landsstævne-oplevelsen fredag eller lørdag:
  • Adgang til mange forskellige idrætsaktiviteter
  • Gratis shuttlebusser under Landsstævnet
 • Adgang til festtelte med bands og DJ's
 • Adgang til koncerter med kendte kunstnere (Adgang for alle)
 • Shuttlebusser
 • Adgang til L2025-cykler. Først til mølle.

(Forbehold for ændringer)

Hvad skal jeg lave? 

Du kommer ikke til at kede dig! Der venter dig en forrygende festival-fornemmelse med det ekstra plus, at du har et hav af bevægelse og sport ind over. Vi har et tætpakket program med underholdning fra torsdag til søndag, hvor du kan vælge imellem aktiviteter inden for en masse idrætter. 

Derudover vil der være en masse fede fester, koncerter, shows, happenings, foredrag, udstillinger og meget andet. Og ikke mindst en helt fantastisk stemning skabt af de mange deltagere, frivillige og alle de søde vejlensere, der åbner deres by for os.  

Hvordan fungerer det der med overnatning? 

Ja, det er lidt anderledes end til festivaller. Når du tilmelder dig Landsstævnet, så vælger du med en 4-dages billet hvilken overnatningsform, du ønsker (skole, eget telt eller egen campingvogn). Du skal samtidig vælge, hvilken landsdel du gerne vil indkvarteres sammen med. 

Grunden til, at du skal vælge landsdel er, at DGI har 14 landsdelskontorer, der sammen med DGI Landskontor og Vejle Kommune er med til at planlægge DGI Landsstævne 2025. Se kort over landsdele

Du bestemmer selv om, du vil vælge den landsdel, du bor i, eller om du vil vælge en anden landsdel, så du for eksempel kan bo sammen med nogen venner fra et andet sted i landet. I skal bare blive enige om, hvilken én I vælger. 

Efter tilmeldingen lukker, går hver landsdel i gang med det store arbejde med at fordele alle deltagere i den pågældende landsdel ud på de indkvarteringssteder, som den landsdel har fået tildelt i Vejle. 

Du kan selvfølgelig også vælge at stå for din overnatning selv.

Endagsdeltagere har ikke overnatning med i deres billet. 

Hvad med mad? 

Du kan vælge at købe madbilletter inde i din landsstævnetilmelding - det er helt op til dig selv. Du vælger, om du vil have morgenmad, frokost eller aftensmad eller hele baduljen. Hvis du hellere selv vil stå for din mad, kan du selvfølgelig også det. Og så er der selvfølgelig også et hav af madboder, caféer og restauranter, hvor du kan stille sulten imellem alle de sjove oplevelser. 

Showbilletter?

Under Landsstævnet har du mulighed for at opleve disse fantastiske shows: 

 • Åbningsshow
 • Afslutningsshow
 • Efterskolernes Show
 • Verdensholdets Show
 • Nordisk GymNight

Du skal købe særskilte billetter til disse shows. Billetsalget til shows foregår i et andet system end tilmeldingen, og billetsalget åbner 12. november 2024. 

Kan jeg ændre i min tilmelding? 

Ja - det kan du tro, men kun frem 24. april 2025, hvor vi lukker for tilmeldingen. Indtil da kan du bare logge ind i din tilmelding og ændre løs. Undtagen de ting, du har betalt for - dem kan du ikke ændre (Det vil sige: Landsstævnebillet, madbilletter, strøm og golfbilletter). 

Kan jeg ikke bare være tilskuer?

Jo - det kan du helt bestemt. Det er selvfølgelig ikke lige så sjovt som at være med, men du får helt sikkert også en god oplevelse ved at gå rundt og snuse til stemningen i hele byen og være tilskuer til for eksempel opvisninger, turneringer osv. Og det kræver ikke billet at være tilskuere - det er helt gratis.