Armbånd

Alle landsstævnedeltagere skal have synligt armbånd på under Landsstævnet

Når du som deltager ankommer til Svendborg, får du udleveret et armbånd. 

Armbåndet skal bæres synligt under hele Landsstævnet og giver adgang til indkvarteringssteder og til at deltage i alt det idræt, du har lyst til. Du kan for eksempel ikke lave opvisninger med dit hold, hvis du ikke har armbånd på. 

Sådan får du dit armbånd

Når du ankommer til dit indkvarteringssted, viser du din deltagerbillet. Det er der tre forskellige måder, du kan gøre på:

  1. Via L2022-app'en. Sørg for at have downloadet vores app hjemmefra og log ind med det samme log in, som du brugte, da du tilmeldte dig Landsstævnet. Så ligger din billet nemlig klar inde i app'en - lige til at scanne. Det er så smart. Mere om appen
  2. Find din kvitteringsmail på din mobil og åbn den vedhæftede billet. Du fik den mail, lige efter du tilmeldte dig. Hvis ikke du kan finde den, kan du logge ind på Mit DGI og finde din landsstævnetilmelding og få gensendt mailen. Se vejledning
  3. Du kan printe billetten hjemmefra, men det er ikke længere 1993, så det er lidt skørt😉  

Vi åbner for alle indkvarteringssteder onsdag kl. 10. (Dog er der åben fra mandag i Ollerup for deltagere i Ollerup-dagene.) På skolerne vil der være frivillige til at tage imod hele aftenen, så dér kan du godt ankomme sent. På campingpladsen (Camp Tankefuld) er der åbent for armbåndspåsætning indtil kl. 23 hver aften (og fra 7.00 om morgenen torsdag til lørdag).

Hvis du dyrker kontaktsport, anbefaler vi, at du taper dit armbånd fast eller bruger et svedbånd under kampen/aktiviteten. 

Hvis du har valgt selv at sørge for din indkvartering, får du dit armbånd udleveret i vores infotelte