Betalingsmåder

Sådan her kan du betale til L2022

Al betaling i boderne i Landsstævnets festivalzoner er cashless, hvilket betyder, at der udelukkende kan betales med kreditkort, værdikort, Apple Pay og Google Pay. Det er ikke muligt at betale med kontanter eller med Mobilepay.

Værdikort: 

Kontanter kan benyttes ved køb af såkaldte værdikort. Ved nedenstående salgssteder kan du henvende dig med kontanter og få dem indsat på et værdikort, som du kan anvende i Landsstævnets barer og madboder i festivalzonerne.: 

 • Turistinformation/VisitSvendborg, Havnepladsen 2, 5700 Svendborg
 • Stævnecentrum: Receptionen i Svendborg Idrætscenter, Ryttervej 70, 5700 Svendborg

Bemærk, at salgsstederne har åbent fra kl. 10-20 fra torsdag den 30. juni – lørdag den 2. juli.

Hvis du bruger alle pengene på dit værdikort, kan du henvende dig ved salgsstederne for at få kortet fyldt op. 

Fotografér dit værdikort:
Når du modtager dit værdikort, skal du fotografere det, så det 10-cifrede nummer på kortet kan læses. Du har brug for billedet, hvis du taber dit værdikort, og du skal bruge det, hvis du ønsker eventuel restsaldo overført via bankoverførsel. Hvis du har mistet dit værdikort, kontakter du straks salgsstedet, som sørger for at lukke det tabte kort og overføre din restsaldo til et nyt kort.

Hvordan får jeg min restsaldo på værdikortet retur? 
Du kan til enhver tid gå tilbage til salgsstedet og få din restsaldo overført til dit betalingskort. Vær opmærksom på, at der ikke tilbagebetales kontanter, ligesom det ikke er muligt at tilbagebetale via MobilePay.

Nåede du ikke at få udbetalt restsaldoen på dit værdikort under Landsstævnet, eller har du ikke et betalingskort som restsaldoen kan indsættes på, skal du kontakte l2022@svendborg.dk og sende billedet af dit værdikort samt dine kontooplysninger, hvorefter din restsaldo returneres via bankoverførsel. For administration af bankoverførsler opkræves et administrationsgebyr på kr. 85. Der kan være på optil 30 dages sagsbehandling.

En række hurtige spørgsmål/svar ang. betaling: 

HVILKE KREDITKORT KAN JEG BETALE MED? 

Følgende betalingskort kan anvendes i alle salgsboder: 

 • Dankort
 • Mastercard
 • Maestro
 • Visa
 • Visa Electron
 • Udenlandsk Visa
 • Eurocard
 • CUP
 • JCB International

KAN JEG BETALE MED MOBILEPAY?
Du kan ikke benytte MobilePay i vores barer og boder, men i vores værdikortboder kan du både benytte MobilePay, kreditkort og kontanter til at købe et værdikort. OBS: Dankort App’en kan ikke bruges i boder og barer.

KONTAKTLØS BETALING
Ved Landsstævnet modtager alle dankortterminaler kontaktløs betaling. Det betyder, at en betaling gennemføres ved, at du blot holder dit kort over dankortterminalen, såfremt beløbet er under kr. 350. Ved beløb over kr. 350 skal du indtaste din pinkode, og når dit kort har været anvendt kontaktløst 10 gange uden indtastning af pinkode, skal du taste din pinkode uanset beløbets størrelse. Dette er udelukkende for at undgå misbrug, hvis du taber et kort med NFC-chip.

Se Landsstævnets festivalzoner her:

Oversigt Landsstævneområder Svendborg A4 kort_40560_festivalzoner_NY.png