Endagsdeltagere

Det skal du gøre, når du ankommer i Svendborg

Når du ankommer til Camp Tankefuld, viser du din endagsbillet. Det er der tre forskellige måder, du kan gøre på:

  1. Via L2022-app'en. Sørg for at have downloadet vores app hjemmefra og log ind med det samme log in, som du brugte, da du købte din endagsbillet. Så ligger din billet nemlig klar inde i app'en - lige til at scanne. Det er så smart. Mere om appen
  2. Find din kvitteringsmail på din mobil og åbn den vedhæftede billet. Du fik den mail, lige efter du købte din billet. Hvis ikke du kan finde den, kan du logge ind på Mit DGI og finde din kvittering og få gensendt mailen. Se vejledning
  3. Du kan printe billetten hjemmefra, men det er ikke længere 1993, så det er lidt skørt😉  

Så giver vores frivillige dig armbånd på. 

Armbåndet skal bæres synligt under hele Landsstævnet og giver adgang til Camp Tankefuld og til at deltage i alle de Kom og prøv-aktiviteter, du har lyst til.

Der hører 1 nats overnatning med til din billet. Det skal være den dag, du har billet til. Det vil sige: Har du en fredagsbillet, så er det fredag til lørdag, du må sove der. 

Du skal overnatte i eget telt eller campingvogn i Camp Tankefuld. Der vil være afsat et område til endagsdeltagere. Så du skal blot vise din billet ved indgangen til Camp Tankefuld. Så får du armbånd på og får anvist en plads i endags-campingområdet.