Transport

Til L2022 anbefaler vi, at du kommer rundt på gåben, på cykel og i gratis shuttlebusser. Og tænk lige lidt over, hvordan du kommer til Svendborg - mulighederne er uendelige i bæredygtighedens tegn.

Vi anbefaler, at du tager offentlig transport til Svendborg eller parkerer din bil udenfor byen og tager shuttlebusser ind. 

Du kunne jo også køre i fælles bus med alle de andre fra din lokale forening? Eller samle jeres hold i 1-2 biler og hygge sammen på vej mod Svendborg? Er du ene mand kunne du jo benytte samkørselsordninger som for eksempel GoMore

Og hey - hvorfor ikke gå linen helt ud og starte motionen og alt det sjove allerede hjemmefra? Cykl, sejl eller slå kraftspring hele vejen til det sydfynske. Kør i sæbekassebil, på MTB eller landevejscykel hele vejen. Eller hvad med at ankomme på SUP-board eller i kajak? Alle transportformer fører til Svendborg, og vi hilser jer velkomne med åbne arme. 

Du er meget velkommen til at tage din egen cykel med. Vi stiller cykelparkering op rundt i byen. 

Og benyt endelig også muligheden for at få nogle skridt på din skridttæller - der er skønt i Svendborg, og i godt selskab findes der ikke noget bedre end en gåtur. 

Tættere på Landsstævnet vil vi give dig mere information om transport på denne side.