Busser

Vi byder velkommen i vores gratis shuttlebusser.

Under Landsstævnet (fra torsdag) kan du køre gratis med shuttlebusser rundt i Svendborg på 10 forskellige ruter: 

 • Grøn rute: Centrum
 • Brun rute: Christiansminde/Østre Skole
 • Sort rute: Ollerup
 • Pink rute: Rantzausminde
 • Orange rute: Skydning
 • Mørkeblå rute: Stenstrup/Kirkeby
 • Lilla rute: Thurø
 • Grå rute: Vejstrup
 • Lyseblå rute: Vindeby
 • Gul rute: Vester Skerninge

Se alle ruter enkeltvis

Se hvilke ruter, der kører til hvilke overnatningssteder

Alle Svendborgs bybusser er gratis fra mandag til søndag i landsstævnugen. Dette gælder ikke for regionale busser og toge. Udover shuttlebusserne kører den kollektive trafik som normalt dog med undtagelser for de afspærret områder. Man skal holde sig opdateret via rejseplanen, da alle ændringer bliver lagt op der.

Kørsel med de ekstra indsatte shuttlebusser foregår fra torsdag d. 30. juni til d. 3. juli i tidsrummet kl. 07.00 – 02.00, søndag d. 3. juli dog kun til kl. 14.00.(OBS - Orange rute/Skydning kører kun til 01.30)

Busserne starter med at køre om morgen kl. 07.00 – 08.30 fra indkvarteringsstederne til Stævnecentrum. Busserne kører hver 15. eller 30. minut afhængig af rute

Vi kører morgenkørsel på alle overnatningssteder i tidsrummet 07.00-08.30, så alle deltagere har mulighed for at komme ind til stævnecentrum, inden deres idrætsgren starter.

Der er mulighed for at skifte rute i Stævnecentrum. (OBS: Vær opmærksom på, at der ikke er busforbindelse ud til Camp Tankefuld og p-pladsen ved Camp Tankefuld. Du skal gå derfra til Stævnecentrum (800 meter), hvor fra alle busser starter.)

Det vil for eksempel sige, at hvis du bor i Stenstrup på en skole, så kan du tage bussen kl. 7.00 og være inde i Stævnecentrum kl. ca. 07.20, og herefter kan du tage shuttlebussen videre til for eksempel Christiansminde med en forventet ankomst, der hedder noget i retning af kl. 7.50/8.00 (alt efter trafik og mængden af mennesker).

Hvis det nu viser sig, at alle (eller i hvert fald en hel busfuld) fra for eksempel indkvarteringsstedet Stenstrup skal afsted til samme sted på samme tid, så kan vi godt omdirigere bussen, så den kører for eksempel direkte til Christiansminde, men det er noget, der tages på dagen og i situationen.

OBS - hvis du vil deltage i de meget tidlige morgenaktiviteter, så anbefaler vi, at du enten selv har cykel med og cykler til aktivitetsstedet, eller at du benytter dig af offentlige busser eller toge. Brug rejseplanen til at finde en god rute. 

Alle shuttlebusser kører frem til kl. 02.00 men det er fremkørsel til garagen/endestationen. Dvs. at de shuttlebusruter der kører med 15 min. interval kører fra stævnecentrum imod endestationen kl. 01.45 og de shuttlebusser, der kører med 30 min. interval kører fra Stævnecentrum imod endestationen kl. 01.30.

 • Ruterne til Centrum, Christiansminde-Østre skole, Ollerup og skydning kører med et tidsinterval på 15 minutter i tidsrummet 07.00 – 02.00, søndag dog kun til kl. 14.00
 • Ruterne til Rantzausminde, Thurø, Stenstrup-Kirkeby, Vindeby og Vejstrup kører med et tidsinterval på 30 minutter i tidsrummet 07.00 – 02.00, søndag dog kun til kl. 14.00

Se shuttlebusruter her: 

41043_Alle ruter.jpg

Se alle ruter enkeltvis

Er du dårligt gående?

Der er ikke indsat shuttlebus mellem parkeringspladsen og Stævnecentrum, og der kommer ikke en decideret drop off-plads foran Svendborg Idrætscenter til dårligt gående. 

Men hvis der er behov for at sætte dårligt gående af tættere på Stævnecentrum, er Skovsbovej og Wandallsvej ikke afspærret. Her kan man sætte folk af - selvfølgelig efter gældende regler.  

Nærmere info om handicapparkering følger snarest.